TV 8 - 3 PROGRAM - TOMARLA PARA
-
Acun Ilıcalı başarılıdır, başarısızdır tartışmalarından uzak, Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz programları üzerinden tomarla para kazanmak nedir arkadaşlar ya Bu kadarı da fazla değil mi? Yayına ilk başladığında dedik, bu adam tv dünyasına yeni neler neler katacak. Şimdi gelinen nokta: Dön dolaş 3 program üzerinden tomarla para kazan
-
@antimülakat
Acun Ilıcalıyi show TV acun firardayken izlerdim arada şimdi diyorum ki acun için NEREDEEENN NEREYE -
Acun'un hayat hikayesini dinledim ve net olarak söylüyorum şeytan tüyü var. Yaptığı hatalardan yalnızca birini biz yapsak kovuluruz daha bir daha da kimse iş vermez.
-
@antimülakat 3 üde birbirinden saçma katlanılmaz bulduğum programlar ama millet senelerdir kabak tadı almadan izliyor çözemedim , yaptığı işi sevmesemde hayatını taşıdığı konumu takdir ediyorum acunun biraz milletimizi iyi tanıyor
-
@maxmin Belki toplum kabak seviyordur?
-
@paretowilfredo tatlısı diyorsan izmir kemalpaşa'da çok güzel yapan bildiğim bir yer var. Üzerinde tahin ve bol ceviz ile mükemmel bir lezzet halini alabiliyor :=)
-
Anneanneme diyorum ki izleme şunları. E başka yapacak bir şeyim yok ne yapayım, dizilerden iyi diyor. Sorun şu ki benzer cevapları arkadaşlarım da veriyor genç nesillerde Acaba televizyon izlemekten başka ne yapacağımızı mı bilmiyoruz yoksa toplumca gırgıra şamataya eğlenceye mi ihtiyacımız var. İşte ikisini toplayınca Acun oluyor. Ha başarılı mı, evet.
-
Şimdi yine Çinlisi, Korelisi, Japonu, Piyonu dolar Türkiye'ye. O ses olmak için, yapar mıyız? Bence yaparız. Bakınız tarihe çok garip örneklerle karşılaşırsınız.