Polis özel harekat
-
Poh katilacam ama 4 kilo eksik sıkıntı olur mu eleme gibi
-
@Muratcnkrt1 bence olur ama bir bilene danışalım @hakankngr
-
@Muratcnkrt1 hocam muhtemelen ilk baktıkları şeydir boy ve kilo. Bir şekilde bunun önlemini alın, zaten 280 bin katılım var, neredeyse alım sayısının 30 katı, o yüzden bol mangal yapın bu ara.
-
Ne isin var ozel harekatta .biz kardesi polis yaptik simdi bin pismaniz allah korusun polisimizi askerimizi
-
Harbiden kilo almak kolay bişey hocam , alabilirsiniz bence
-
Daha önce pomem mülakatlari nasil olur diye bi baslik altına bahsetmistim bundan yine söyleyeyim, mulakat ill olarak on sağlıktan başlıyor komisyon karsisina çıkınca ilk olarak boy kiloya bakıyorlar daha sonra vücutta esgalini belli edecek yara iz varmi falan sonrasında renk körlüğü... Vs vs ordaki aşamalar bittikten sonra dışarıda beklemeye başlanıyor ve komisyon eleme listesini hazirladiktan sonra açıklanıyor, boy kiloya gelince boyu ve kiloyu elektronik ortamda ölçüyorlar yani vücut kitle endeksini ordaki alet hesaplıyor eger boy kilo endeksi tutmuyorsa on saglik aşamasında eliyorlar ve diger asamalara göremiyorsun bile
-
Bide şöyle bi durum var alinacak kisi sayısı belli basvuru sayısıda ortada adamalr en iyisini secen neden cunku müthiş talep var yüzbinlerce kisi var ve bunlari mecbur boydan kilodan kıldan tüyden eleyecekler ki en iyileri alabilsinler onun icin istenilen kriterlere ulaşmaya bak bence
-
@Hakan-ϜϓſϞ selamun aleyküm ayağımın altında bi nasır var ama sağlıktan elenir miyim acaba
-
@tefoo.1453. As kardesim, zannetmiyorum çünkü ayak altina falan bakmıyorlar, üst tarafi tamamen çıkartıyorsun alt tarafta sortla vs çıkıyorsun komisyon karşısına üstün köru bakarlar gözle görünen bariz birsey yoksa sknti olmaz
-
@Hakan-ϜϓſϞ Allah razı olsun çok sağolun
-
@tefoo.1453 eyvallah kardesim sende sagol yardımcı olabilmissem ne mutlu bana
-
konuşurken ara sıra takılıyorum bi sıkıntı cıkarmı ama engel olmuyo bana ?????????
-
@amanenikalmış-31 kekemelik gibi mi ?
-
@aliveli evet kekemelik var ama yok gibi bazen belli oluyo ama okadarda yok
-
@Muratcnkrt1 kardesim boy kilo endeksi 24 sınır diye biliyom bundan yukarı olursa kalıyosun
-
@tefoo.1453 konusmaya bakıyolarmı
-
@amanenikalmış-31 Ona takılmazlar sen içini rahat tut ama sana tavsiyem tedavi olman onun basit bir tedavisi var 15-20 gün içinde kurtarıyorsun.Kardeşim ve yeğenimde de aynı sıkıntılar vardı şuan iyiler maşAllah.
-
@guyan-gelmiş zaten bende gittim oyüzden suan iyiyimde kardesinde nasıl gecti kardesim ben bayagı gittim ya 4-5 ay felan cıbırlar fenaydı orda o ayrı bi konu ama kardesn extra bisi yaptımı ondan haric ?? allah razı olsun yardımın için
-
@amanenikalmış-31 gittiğin yer çok önemli istanbul'da kekeme ritm merkezi diye bir yerdi
-
@guyan-gelmiş bende ankaradayım kekemelodiye gittim biraz iyi geldi de tam olarak onlar fayda etmiyo gene kalıyo ya sen girdin mi sınava kardesim nerde girdin