2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
ankara dan gelişme var mı arkadaşlar aranan filan ?
-
Atanan arkadaşlar öncelikle tebrik ederim.. yeni bir guy ilanıyla ilgili duyumlarınız var mı acaba? Başlığı tekrar öne çıkarmak gibi olacak ama 'eğitimdeki arkadaşlar böyle dedi' diye dolaşan tutarsız söylemler var. Belki sizden de kulağına bir şeyler gelen vardır. Bir umut..
-
Ankarada gelir uzman yard. Olarak çalışmaktayım. Ailevi nedenlerden dolayı istanbula becaiş yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı
-
@maliyecif mesaj kutunuza bakabilir misiniz
-
@maliyecif mesaj kutunuza bakabilirmisiniz
-
@maliyecif becaiş için herahngi bir sure var mı bir yıl gibi birsey duydum?
-
Bitmek bilmeyen GS yapmışlar. Taşeronlar bile kadroya geçti biz daha bekliyoruz neyi bekliyoruz anlamıyorum. 4.5 ay oldu soruşturma hala bitmedi. Var mı bekleyen
-
@ozge7316 6 ay
-
Öncelikle atanan arkadaşlara hayırlı olsun.. gvs nin sonuçlanmasını bekleyen arkadaşlar da bir an önce iş başı yaparlar.. ben de bu dönem atananlardanım.. yeni arkadaşlara sormak istiyorum çalıştığınız iş yeri ortamı nasıl hem fiziki olarak soruyorum hem de iş arkadaşlarınız özellikle servis şefleriyle ılan ilişkiniz ️
-
@frie-list merhaba hayırlı olsun.Ben daireden,şefimden,çalışma arkadaşlarımdan çok memnunum.Daire ferah,temiz.Şefim çok anlayışlı.Şikayetçi olduğum tek nokta kurumun bize değer vermeyişi. Daha ilk günden öyle bir hissettim ki
-
@hü-sbky +1000000
-
@hü-sbky kesinlikle.. kurum değiştirenlerin neden çok fazla olduğu belli gelir idaresinde..
-
Başlayan var mı arkadaşlar
-
Arkadaşlar Yaz Kıyafet dönemine geçildiğinde Eğitim Merkezinde de kravatsız,ceketsiz olabiliyor muyuz?
-
Güncel.....
-
Ege,iç anadolu ve akdeniz'in herhangi bi şehirinden ve marmaranın istanbul hariç kısmının herhangi bir şehirinden, Tekirdağ'a önümüzdeki sene becayiş yapmak isteyen özelden yazabilir.
-
@mrs-keynes guy becayiş başlığı açabilirsiniz. yükselirse google da aramalarda da gelecektir.