2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@1903bjk ayni dusncedeyim)
-
@bonus kimse oyle bisey yapmaz kardesim. ama kimse bizm ekmegimizlede oynayamaz
-
@mmrtz oynanmaz kardeşim dediğim gibi itirazla iptal olacak bir durum değil. Daha önce olmadı şimdi de olmadı. Sizler sakin olun sadece.
-
@paretowilfredo Cevap yazmak istediğim konu bu değil ama ben size bir soru sormak istiyorum. Taraf değilim demişsiniz ama herkes bir taraftır. Taraf olmayan bertaraf olur diye boşa dememişler. Bana gelirsek ben adalet ve hakkın tarafıyım ve mülakata karşıyım lakin hepimiz bu süreçte bu mülakattan haberdardık. Soruma gelirsek, diyelim mülakat yenilendi. Sizce yeni mülakatta elenenler referansı yüksek yerlerde olanlar mı olur yoksa haspel kader o referanssız giren şanslı kesim mi olur? Çünkü ben elenen mazlumların yerine, yeni ve daha sağlam referans bulan arkadaşların girebileceğini düşünüyorum. Siz?
-
Şu kadar olaylardan geçtik etkinlikler yaptık gazeteye ilan için para topladık mektuplar yazdık eğer bu saatten sonra dava açılıp süreç uzatılırsa yada iptal olursa ben tekrar çoluğumun çocuğumun rızkını kesip eşimden yine yol otel parası alıp mülakata girecek olursam onlarında aynı zorluğu yaşaması için elimden ne geliyorsa yaparım birdaha bu konuyu konuşmycam Allah sabır versin hepimize bekleyip görücez
-
@sağlıksızyaşam Dostum benim nelerin savunucusu oldugum nelerin kavgasini verdigim zannediyorum herkesce malumdur. Bu konu ozelinde soyledim o sözü.
Ciddi oranda referans belirleyecektir dostum. Net. O nedenle magdur olmamaniz icin iptal soz konusu olmamali.
-
@paretowilfredo Umarım herkes bu konuşmayı görür ve beyni değil yüreğiyle hareket eder. Canı yanmadan bu mülakat denilen sürece karşı olan herkes kardeşim dostumdur, gerisi umurumda değil. Ve yeni süreçte bir rakibiniz daha oldu arkadaşlar hayrını görün
-
@sağlıksızyaşam Yürek işin anahtarı dostum. Gönlüne göre olsun.
-
@bonus dava ile iptal binde bir ihtimalse bile işimiz demekki hala ihtimallerle yoksa,biz de sınavlara başvuruya devam edeceğiz bundan normali nedir?? Ben şahsım adına işbaşı yapacağım güne kadar 90 kpss puanım ile tüm sınavlara başvuracağım kendimi riske atmayacağım madem öyle alın böyle,aklımın ucundan bile geçmiyordu sınav falan tekrar ama 1 haftadır şu mutluluğu hazmedememe olayına kimse kusura bakmasın madem dava olayı var işsizlik ihtimalim var bana da sınav var. Guy öncesi zatn sgk müşlakatına katıldım vdk yazılısını geçtim mülakat bekliyorum herhangi biryerde guy da dahil işbaşı yapana kadar başvuru yapmamız kadar normali yok. Nasıl güveneyim ben kazanan listesine.
-
@yldzkrc geçmişte de oldu bir şey çıkmadı ani kararla başkasının ekmeğine mani olma derim. Aynı durumda sende olabilirdin başına da gelmiştir yüksek puanlılar başvurdu diye açıkta kaldığın sınavlar. Siz sakin olun yılbaşında iş başı yaparsınız iptal filan olmaz merak etme
-
Bende tam arkadaşlar guy da kalıp sgk yı düşünmeyenler fergat edebilirlermi diyecektim.tartışmanın ortasına düştük.ancak şunu gördüm sınav felan düşünmezken birine kafası bozulup bende sınavlara giriyorum hadi bakalım tarzı bir tehdit havası var buda hiç hoş olmamış hocam lutfen elinizden geleni yapınız belki kızdığınız kişiyi ıskalarsınız ama başka kişileri vurabilirsiniz bu yöntemle.iibf lilere yakışanda tamda bir işi kazanmışken sonucun iptal edilmeyeceğinide biliyorken böyle tehditler savurmaktır
-
@sofuoglu @guydemapusant asıl sorun bence şu kpss puanıyla şehir tercihi yaparken 82 ile üzülüp 75le sevinenler oldu kimseden ses seda yok giremeyen küçük azınlığın haricinde,sonra kurum sınavı oynadığımız kumar sonucu 81 doğru yapıp 30 ilin doğru sayısını yapıp mülakata kalamayan 73 doğru yapıp sadece tek ile doğru sayısı yetip girenler var ozaman da sıkıntı yok sonra mülakat aşamasında %50nin kaybedeceğini hepimiz biliyoruz neler döndüğünü de yıllardır biliyoruz ama adımız kazananlar listesinde olmadığında ortalığı mahşer alanına çevirip okadar kişinin ne bilim hayatlarıyla hayalleriyle oynamayı basit buluyoruz evet kazanamayanlar da haketti bunu kazananlardan kimse haketmiyor ama hepimiz %50nin kaybedeceğini ta en başından beri biliyorduk ve başlangıç noktalarında okadar haksızlık dönerken ses çıkartmayıp final noktasında haksızlık var demek çok ironik geliyor
-
@sofuoglu @guydemapusant kazananlardan kimse inkar etmiyor olacaktı
-
@patard Kesinlikle katılıyorum kardeşim, kaybeden arkadaşlar desin ki guy sisteminin değişmesi için hep beraber bir şeyler yapalım şahsım adına desteklerim, mülakat için +5-5 sistemi getirmek için çabalayalım katılalım ama maalesef dediğin gibi başta yarımızın kazanamayacağı belliyken bu denli öfke beyhude. Bu işi biraz akışına bırakmak lazım bakalım bir avukat tutmak bile dünyanın parası ve bir dava açılsa bile sonuç alınması 5-6 ayı bile bulabilir belki bunları göz önüne alıyorlarsa arkadaşlar biz de ona göre pozisyon alırız.
-
@patard hocam kapatalım konuyu kimseye fırsat vermeye gerek kendileri çalıp oynasınlar. Bu insanlar sadece kendilerine dokununca ağlayanlar. Adam resmen diyor benim referansim var benim de olmadi ama itiraz edicem. Biri paylaşım elenenlerin puanları sanki kazananlar 70le kazandı. Allah akıl fikir versin bu nasıl mantık anlamış değilim. Bir YD içi dava açıcam diyor. Daha YD bir dava olmadığını bilmiyor ama hakettim diyor. Daha neler var neler....
-
@frie-list hocam aynı işlemi bugün yaptım yeni verdikleri belgede 30.01 tarihine kadar ilişkisi yok yazıyor ama e devlet üzerinde 07.11 tarihine kadar böyle bi durum var mı sizdede
-
arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim.darısı bizlerin başına.Yeri burası değil ama guy kazandığınız için donanım ve bilginize güvenerek kaynak önerinizi istiyorum.2017 kpss de muhasebe netim 19 geldi.
cemal altınkeser konu+soru deposu çözmüştüm sadece.
gerçekten de özellikle soru bankasını çok beğendim.tekrar aynı kaynakları mı çalışmalıyım?
yoksa aklımda 2 kaynak daha var kullanan memnun kalan varsa şu ikisini de yorumlayabilir mi;
Arithmetica Muhasebe Konu Anlatımı(Arif Çınaroğlu)
Muhasebe Konu Anlatımı(Alican Dovletov)
bu ikisi nasıl?
iyi bir konu anlatımı istiyorum.soru olarak yeterince kaynağim var.
(ferhat yıldızı hariç tutuyorum) -
Arkadaşlar bu sözüm ona " iptal tartışmaları" dışında bende bugün yaşadığım bişeyi anlatayım. istanbul siliviride yaşıyorum. Vergi dairesin de işim vardı gitmişken de merak ettim ihtiyaçları ne düzeyde diye sormak istedim. Siliviride ikamet ediyorum orda çalışmak benim için daha iyi olacak, müdür yardımcısının odasına girip soracaktim çok kararsız kaldım kapıda biraz bekledikten sonra girdim sordum. Mudur yard karısında bi kadın oturuyordu. Oda müdüre hanımmış. Ben böyle böyle mülakatı kazandim ,acaba ihtiyac durumunuz nasıl burda çalışma durumum olur mu diye sordum. Müdüre hanım hoşgeldin gel otur dedi çok sıcak karşıladı bizimde ihtiyacımız var insan kaynaklarına yazacaktık dedi inşallah seni bırakmayız dedi ikametin de burasymış. Sonra bi önceki alımda giren bi arkadaşi çağırdı onla sohbet ettik çoğu insanı ikamete yakın veriyorlarmış hatta eğitimde bile istanbulda yer değişenler olmuş. Aklınızda kalmasın dedim kalanlar varsa :))
-
@simurg_ hocam e-devlette öyle şeyler oluyo. Benim de şubata ertelediğim halde 28.10 yazıyo. Ama aslolan askerlik şubesinden aldığımız belge
-
@atiba okurken heyecanlandım yeminle eyvallah varol kardeşim sabahtan beri iptal muhabbetlerinden içimiz şişmişti