24 Eki 2017 13:44

@impressiveunit Konu özel sektör ise tartışmaya açık olabilir ona müdahale bir yere kadardır adam güvenilir birini almak isteyebilir ve zaten özel sektör dediğinizde çok büyük torpillerin oynamasi gerekmez mevzu aracı olmaktır daha çok ve herhangi bir tanıdığınız aracığıyla da girebilirsiniz(doğru bulduğum için değil müdahale edilemeyeceği ve özel olduğu için diyorum) bunun için satış ve pazarlamadan anlamaya gerek yok kaldı ki burdaki birçok arkadaşımız az çok bilgi sahibidir. Şimdi gelelim benim bahsettiğim sizin de kızamadığınız mevzuya, sektör kamu ve işe alınmak için bir kaç aşamalı bir sınava tabisiniz bu tek aşamalı da olabilir farketmez ve size verilen prosedürde torpilinize bakılacağı değil de liyakatınıza bakılacağı yazılıyorsa herkesin esit sartlarla katıldığı ve haddi hesabı olmayan emeğin söz konusu olduğu bu yarışmada sen adını tanidik koyduğun ama tanımaktan bir haber olduğun ve olacağın insanı ve liyakatsız olmasını dahi önemsemeden sırf diğerlerinden bir adım önde olmak için kullanıyor isen(üstelik herhangi bir tanıdıktan bahsetmiyoruz resmen üst düzey bürokratlar yarıştırılıyor) kimse kusura bakmasın da bunu normal görmek anormallik olur bence. Size karşı bir ithamım yok yanlış anlamayın bu genel yorumum görüşünüz üzerinden.