BOTAŞ İşçi Alımı 2017
-
Nerden bakıyoruz arkadaşlar link atabilir misiniz
-
@economicus hocam sanirim sadece kendi basvurduguma bakabiliyorum. Bu benim basvurmadigim pozisyondu. Arada kalmistim, o yuzden merak ettim.
-
Tekirdağ çok yüksek kapatmış. Girenlerin puanları 96-93-91-89-87 ankaralar nasıl acaba
-
Ankara destek hizmet 92 89 87 87 87
-
@delpo yazalim da ileride basvuracaklar faydalanir. Streteji gelistirme birimi (yds 80 koşullu) 84le kapatmis.
-
Arkadaşlar ben bulamadım işkurun sitesinden baktım ama sadece başvurum görünüyo tam olarak nerden bakabileceğimize dair bilgi verebilir misiniz ?
-
İstanbul İşletme Müdürlüğü-Pendik-Uzman Yardımcısı 89-89-87-86-85
-
@ilyadaaa tamam başvuru belgesinin yanında başvuru no var ona tıklıyorsun sonra orada çalışma adres bilgisinin altında nihai liste yazıyor tıkla ona göreceksin listeyi.
-
@ilyadaaa tamam başvuru belgesinin yanında başvuru no var ona tıklıyorsun sonra orada çalışma adres bilgisinin altında nihai liste yazıyor tıkla ona göreceksin listeyi.
-
@mustapha teşekkür ederim buldum
-
arkadaşlar öncelikli liste nedir. Nasıl bir uygulama yapılıyor
-
İktisat mezunlarının alındığı birim p 15 den alıyodu galiba o kaçla kapamış arkadaşlar bilgisi olan varmı
-
Ankara destek hizmet 90- 86-86-84-83
-
@armindo evet hocam dediğiniz gibiymiş kusura bakmayın
-
Arkadaslar kazananlar hangi belgeyi yollayacak
-
@economicus dil istiyor muydu
-
@sismondi, içinde söyledi: BOTAŞ İşçi Alımı 2017
İktisat mezunlarının alındığı birim p 15 den alıyodu galiba o kaçla kapamış arkadaşlar bilgisi olan varmı
İktisat p15 liyi bi yazsaniz arkadaslar kaçla kapadı?
-
ankara ceko 86 84 84 83 82 ve birde öncelikli kişi var. Bu öncelikli kişiye nasıl bir uygulama yapılıyor arkadaşlar. onu alırlarsa bizi çağırmayacaklar o zaman öyle mi? Bilen biri var mı?
-
@hfrklc 89.
-
müfettiş yardımcılığı kaçla kapattı bilen var mı?