TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

KPSS A
    240
    5422
    1230487
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı @sınavzedee Son düzenleyen:

@sınavzedee eyvallah kardeşim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • E
        enea Son düzenleyen:

Arkadaslar birkac sorum olacak bilgilendirirseniz sevinirim butun belgeler bilgisayardan mi cikartilmali (özgeçmiş el yazisi biliyorum) fotograflar zimbalanmali mi yapistirilmali mi,adliyeden belge almak gerekir mi? Daha once konusulmus konular olabilir bir kac günden beri forumu takip etmiyorum

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • U
          ugur55 @sınavzedee Son düzenleyen:

@sınavzedee
          bende aynı şekilde bugün sabah postaya verdim, fotografıda mail olarak gönderdim, Cuma günü arayıp kontrol ettiririz artık, hakkımızda hayırlısı olsun.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            sınavzedee @conmaynard Son düzenleyen:

@conmaynard sana bir anımı anlatayım, kulağımda %70 e yakın işitme kaybı vardı ve ameliyat kararı vermişti doktor, ameliyattan önce son bir kez işitme testi yaptırmamı istedi, bunun üzerine testi yapan bölüme yani odiometri bölümüne gittim sıra almak için, kadın gişenin arkasından bir şeyler söylüyor ama sağ kulağım ağır işittiği için duyamıyordum kadını, düşünsene kulağı duyan bir insanın orada ne işi var ki 🙂 sanki kadının söylediklerini duyamamak benim suçummuş gibi kadın sinirlenmeye başladı... yani kardeşim düşünsene bu ülkedeki memur zihniyetini :))))

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • S
              sınavzedee @enea Son düzenleyen:

@enea bütün belgeleri bilgisayardan çıkaracaksın kardeşim, özgeçmiş dışındakileri bilgisayardan doldurup altına imzanı at, özgeçmişi elle doldurup imzanı at, fotoğrafları uhu ile yapıştırırsan daha iyi olur.

• S
                sınavzedee @ugur55 Son düzenleyen:

@ugur55 evraklarda problem olduğunda geri dönüş yapacaklarını söylüyorlar, sen yine de ararsın kardeşim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • C
                  conmaynard @sınavzedee Son düzenleyen:

@sınavzedee Malesef kardeşim.Bende kaymakamlıktaki memurların annemi alaya alan tavırlarını hatırlıyorum.İnşallah bizler bu zihniyeti değiştireceğiz.Halkına yardımcı olmak için çabalayan memurlar olacağız inşallah.

S F 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • S

@conmaynard vatandaşla senli benli konuşan, onlara sesini yükselten tahammülsüzlük eden bir sürü memur var kardeşim, hayır yani ben de devlet memuruyum, güler yüzümü eksik etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince, zaten dinimiz de bunu istiyor bence.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • C

@sınavzedee tebrik ederim kardeşim.Memuriyetin hakkını verenleri duymak görmek mutlu ediyor.

• C
                        conmaynard Son düzenleyen:

Arkadaşlar son karar olarak nufus cüzdanı suretini doldurmadan ve onaylatmadan yolluyoruz değil mi?

S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • S

@conmaynard fotokopi yeterli kardeşim

• S

@conmaynard yani ben öyle teslim ettim tamamdır dedi kadın.

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • C

@sınavzedee tamam kardeşim çok sağolasın.Yeni nesil çipli kimlik belgelerinde istedikleri bilgilerin çoğu yer almadığı için doldurmakta zorlanmıştım.Boş gönderebiliyo olmamız iyi oldu.

• R
                                refik.soydam Yasaklı @sınavzedee Son düzenleyen:

@sınavzedee 5 dakika kaldığınız sürede 3 defa çalması da epey fazla olmuş. toplasan 400 kişiyiz ve açıklamalardan sonra sıkıntılı 3 nokta maksimum vardır. 400 kişi tümü aramadığını düşünürsek (şahsi bir defa aramadım) aynı kişiler mi arıyor aceba... hak veriyorum ama iki tarafada

• osaduman
                                  osaduman Son düzenleyen:

Posta yoluyla gönderen dostlar iadeli taahhütlü mü gönderdiniz yoksa normal mi ? Yani aslında demem o ki varıp varmadığı anlayabileceğimiz metot hangisi oluyor ?

John Rawls 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • OFLU61
                                    OFLU61 @Althusser Son düzenleyen:

@althusser kardeşim yanlışın var . bahsettikleri ADLİ SİCİL KAYDI VE ADLİ SİCİL ARŞİV KAYDI BEYANI zaten direkt çıktısını alıp doldurmamızı ıstedıklerı kagıtlar arasında var .
                                    esktradan bir yerden bir şeyler cıkarttırmıyoruz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • John Rawls
                                      John Rawls @osaduman Son düzenleyen:

@osaduman hocam iadeli taahhütlü oluyor.Bildirim kartı Ankara'ya kuruma gidip size geri gelecektir.

osaduman 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • E
                                        enea Son düzenleyen:

Arkadaslar bu guvenlik arsiv formunda var ve yok kısmını nasil bilgisayarda yaptiniz orayi elle doldurmak gerekmez mi

• F
                                          FC Real GDP @conmaynard Son düzenleyen:

@conmaynard edepsiz şerefsizler.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • C
                                            conmaynard Son düzenleyen:

Güvenlik soruşturması belgesi malum 2. Sayfaya taşıyor arkadaşlar. 2. Sayfada sadece not:bu form kesinlikle daktilo veya bilgisayar ile doldurulacaktır yazıyor.Bu 2. Sayfayı göndermeye gerek yoktur değil mi?

OFLU61 M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 271
                                            • 272
                                            • 17 / 272
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti