TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

KAYMAKAMLIK (2017) SINAV SONUCUNA İTİRAZ GRUBU

KPSS A
    58
    512
    93684
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • kaymakam
      kaymakam Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi eyvallah hocam.Sizin mülakatta olumlu olur inşallah zira sizin gibi rakiplerle yarışmak istemeyiz tekrar 🙂

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ?
        Eski Kullanıcı @kaymakam Son düzenleyen:

@kaymakam amin kardeşim, eğer ki hakediyorsam inşallah Allah bana da nasip eder .

kaymakam 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • kaymakam
          kaymakam Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi ben Eminim ki bu sınavı kazanan 400 kişinin hepsi bu mesleği hakediyor hocam.Gerisi nasip işi dediğiniz gibi .Hakkınızda hayırlısı olsun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • M
            mgg @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi eyvallah dostum duyum için. .
            Bu tarihler için yüzde kaç ihtimal veriyorsun. .

• ?
              Eski Kullanıcı @mgg Son düzenleyen:

@mgg kaymakamlık kesin dediğim tarihlerde planlanıyormuş kardeşim

M A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • mülkiye1859
                mülkiye1859 Son düzenleyen:

Sinav kagitlarinin tekrardan okunmasi icin 5 tl mi yatiriyorduk ?

• M
                  mgg Son düzenleyen:

Dostlar askerliğini yapan varmı. ..
                  Askerde ders çalışmak mümkün mü acaba. .

? ofa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    mgg @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi Allah razı olsun dostum. .

• A
                      adigetuba @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi cevap beklıyorum:)lutfen yardımcı olun. ne yapmak nerden başlamak nasıl çalışmak lazım. ezberı nasıl yapmak ..nerelere hangı puf noktalara dıkkat etmek lazım

• ?
                        Eski Kullanıcı @mgg Son düzenleyen:

@mgg yaptığın yere göre değişir hocam.benim yer rahattı mesela ders çalışabilmiştim rahat şekilde.

• ofa
                          ofa @mgg Son düzenleyen:

@mgg arkadaşım yaptığım yere göre değişir ama bu dönemde biraz daha sıkıntılı olabilir. Ama tam verim alınamayacağını unutmayın hocam

OFLU61 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • OFLU61
                            OFLU61 @ofa Son düzenleyen:

@ofa Çok klişe bir sözdür ama gercektir , "yerine göre değişir"
                            komutanlardan tut yemeğe,nöbete,çelik yeleğe,şapkaya,silaha,gazinoya,komutanlarla samimiyete,devriyeye çıkmaya,ders calısmaya,mıntıkaya,asker maaşına,çarşıya ve daha nice detaylara kadar.. Her şey gittiğin yere gore degişir . Bunu askere gittiğinde anlayacaksın .
                            Allah sana nerde ne nasip eder bilemezsin . Şu sınav var gidemem bu sınav var gidemem diye diye erteledım . Üstüne ceza yemıslıgım de var . Sonra gidip bakaya falan sildirdim .
                            Gel gör ki son kaymakamlık sınavını askerde ders calısarak kazandım.
                            Acemi birliğinde kesinlikle ders calısamazsın . Akşam bir saat kitap okuyabılırsen sağlam bünyen varmıs derim . Gözlerimi açık tutamazdım biber gazı yemiş gibi acıyorlardı . Oyle yorgun oluyorsun . zaten sabah 5 de uyanıosun . akşama kadar ayaktasın ve yemek molası ile beraber bır kac mola dısında sureklı eğitimdesiniz.
                            Ders çalışacagın yer usta bırlıgı .
                            Şanlıurfaya düşmüştüm . Ordanda sınıra ceylanpınara gönderdiler . Sonra komutan cagırdı "burda kalmıcaksın sınıra çadıra gideceksin haberın olsun" dedi .
                            Allahım bu nasıl bir kader . Sınırda çadırda askerlık yapıcam nasıl ders calısıcam diye yakınırken o aciz halimle kendime üzülürken aslında allah bana nasıl bir lutuf bahşettiğinin farkında bile değildim . 3 tane buyuk çadırdan olusmus bir yere gonderdıler . Kaymakamlık sınavına hazırlandıgım duyulmuş . El üstünde tutuldum . bir odayı bana verdiler . bir masa verdiler . bir klima verdiler . Karakol komutanımız diğer 2 komutanı yanına cagırıp "bu asker nobet çıkısı buraya gelıp ders calısacak yardımcı olun destek olun" dedi . Allah ondan razı olsun .
                            Gece jöhler operasyondan dönerdi . yanıma bisküvi falan bırakırlardı 🙂 Bazen çay içmeye davet ederlerdi .
                            Yani demem o ki yerine göre değişir dostum . Ceylanpınarda ilçe jandarmada 8 gün kaldım . her yer rütbeli doluydu . Adımı kimse bilmiyodu . astsubayından uzmanına tegmenıne herkes kaymakam diyodu 😄 Ama orda ders calısmak kesınlıkle mumkun degıldı .
                            Daha sonra gittiğim çadırda da adım kaymakamdı 😄
                            Kobra aracıyla 6 tane uzman karakola gelmişti . benı nobet tutarken gorduler . "Lan kaymakam olucaksın nobet tutuyorsun deyip güldüler" içerde komutana artık ne dedılerse ... komutan kogusa apar topar gelıp mahcup bi sesle " sen kaymakammmıydın ya? dedi . bende hayır komutanım deyip durumu anlattım . Ama fayda etmedi . 5 ay kaymakam dediler bana 😄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                            • OFLU61
                              OFLU61 Son düzenleyen:

valla gece gece askerlık anılarımı anlattım . özlemişim

• OFLU61
                                OFLU61 Son düzenleyen:

Cevabıda yanlış kişiye vermişim 😄 @mgg sen oku dostum 😄

ofa 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • ofa
                                  ofa @OFLU61 Son düzenleyen:

@oflu61 önemli değil bende severek okudum kardeşim inşallah mülakat iyi geçer herşey gönlünce olsun kaymakam 🙂

• B
                                    beratkarahanlı Son düzenleyen:

İtirazdan sonuç çıkarmı acaba ya

• B
                                      beratkarahanlı Son düzenleyen:

İçişleri hala liste açıklamadı kendi sitesinde normalde açıklıydu

• ?
                                        Eski Kullanıcı @beratkarahanlı Son düzenleyen:

@beratkarahanlı itirazlar değerlendirilmeden açıklamaz bakanlık listeyi.

• Oruçreis
                                          Oruçreis Son düzenleyen:

İtirazlar ne zamana kadar sonuçlanır ?

Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.

• F
                                            fierce Son düzenleyen:

Arkadaşlar itirazı bugun aps ile göndersek pazartesi kuruma varsa süre gecmis olurmu ? 10gün mü 10iş günümü bu arada?

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 11 / 26
                                            • İlk ileti