TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

BOTAŞ İşçi Alımı 2017

KPSS B
    45
    227
    49223
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • I
      iskar Son düzenleyen:

arkadaşlar uzman yardımcısı alımı için puanı 2016 olan varmı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        boşluk @economicus Son düzenleyen:

@economicus teşekkür ederim hocam size de başarılar

• E
          economicus @jakojoko Son düzenleyen:

@jakojoko komisyon kalabalık ve tüm derslerden sormaya çalışıyorlar dedi alan bilgisi gkgy dahil

jakojoko 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • H
            hasanemin Son düzenleyen:

Uzman yardımcısı için mülakatlar ankarada mı oluyor yoksa alımların yapıldığı illerde mi oluyor ? Ve biz genel olarak nelerden sorumluyuz daha önce girenler yardımcı olursa çok seviniriz

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • E
              economicus @hasanemin Son düzenleyen:

@hasanemin mülakatlar ankarada

• I
                iskar Son düzenleyen:

@iskar, içinde söyledi: BOTAŞ İşçi Alımı 2017

arkadaşlar uzman yardımcısı alımı için puanı 2016 olan varmı

• jakojoko
                  jakojoko @economicus Son düzenleyen:

@economicus teşekkür ederim.

''Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak.'' Mustafa Kemal Atatürk
                  Uzman Yardımcısı

• Y
                    yedimdegeldim Son düzenleyen:

Listeye giren arkadaşlara başarılar. En azından adil bir yarış olacağa benziyor personel yönetmeliğine göre nihai sıralama %70 kpss puanı %30 mülakat puanı ortalaması alınarak ulaşılıyor. Torpilin etkisi en az ve hoş görülmeyen yerlerden birisi

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • burcuburcu
                      burcuburcu Yasaklı @yedimdegeldim Son düzenleyen:

@yedimdegeldim mülakatta başarısız sayılma sınırı yok mu? Mesela en az 70 almak gibi bir sınır.

• Y
                        yedimdegeldim Son düzenleyen:

Ben görmedim yok öyle bir hüküm iyiki de yok çok iyi puan alanlara 69 puan verip mülakattan eleyemezler. Kpss nin %70i mülakatın %30 u sadece. Sitesinde var yönetmeliği kendinizde inceleyebilirsiniz merak ettiğiniz kısımlar için

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • I
                          iskar Son düzenleyen:

nihai liste linki görünmüyor şuan bi kontrol edin isterseniz işkurdan tekrar bakın

• ilkhedefsgk
                            ilkhedefsgk Son düzenleyen:

arkadaşlar bazı arkadaşların 2017 puanını değilde 2016 puanını baz almışlar. o yüzden listelerden değişenler olmuş. yeni liste az önce yayımlandı

"Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden zekasını anlarsın" Mevlana

• I
                              iskar Son düzenleyen:

2016 puanının geçerlilik süresi 2 yıldır ilan ve yapılan işlem hatalıdır konu ile ilgili kuruma itirazda bulunacağım

ilkhedefsgk 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • ilkhedefsgk
                                ilkhedefsgk @iskar Son düzenleyen:

@iskar itiraz edeceğiniz olay nedir. alım 2017 puanıyla yapılıyor. sizin 2016 puanınız kurumu alakadar etmiyorki. bazı bölümler için alan bazlı puanlar istendi ve 2016 alan puanının geçerlilik süresi 1 yıldı yani o puanlar yandı. Burda genel amaçlı 2017 puanı istenmiş ve bu kurumun hakkıdır

"Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden zekasını anlarsın" Mevlana

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • I
                                  iskar @ilkhedefsgk Son düzenleyen:

@ilkhedefsgk kurum ile gerekli görüşmeyi yaptım şubat 2016 da yapılan düzenleme ile kpss puan geçerlilik süresinin 1 yıl olduğunu belirttiler fakat yaptığım araştırmada ocak 2017 de yapılan yeni bi düzenlemede geçerlilik süresinin 2 yıla çıkarılması var , hali hazırda 2016 geçerlilik süresi iki yıldır buda kurumu bağlar ...itirazım bununla ilgili

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • Y
                                    yedimdegeldim @iskar Son düzenleyen:

@iskar yanlışınız var hocam öyle bir düzenleme yok 2016 kpss süresi 1 yıl, direk geçici madde eklediler ki zaten sınav sistemi değişti 2017 ocaktan sonra birsürü yer alım açtı hepsi sadece 2017 yi kabul etti. Arada bi kaç kurum 1 yıla düştüğünü bilmediği için ilana çıktı onlarında tamamı yapılan itirazlar sonucu ilan metnini düzelttiler sadece 2017 diye

• ilkhedefsgk
                                      ilkhedefsgk @yedimdegeldim Son düzenleyen:

@yedimdegeldim aynen öyle hocam. neyse @iskar itirazını yapabilir hakkıdır. biz sadece bilgilendiriyoruz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • jakojoko
                                        jakojoko Son düzenleyen:

Arkadaşlar bugün bana işkurdan mesaj geldi. Bazı arkadaşlar 2016 yılı puanları ile başvuru yapmışlar ve durumu düzeltmek için 2017 yılı puanlarına göre listeler yeniden düzenlenmiş.

''Tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak.'' Mustafa Kemal Atatürk
                                        Uzman Yardımcısı

• H
                                          hasanemin Son düzenleyen:

Hocam bi bilgi alan yok mu ? Mülakat için ne kadar bekleyecez ne kadar sürecek bu evre ? Dün işkura gittim daha belgeler işkurdaymış bugun yarın yollarız dediler

• ilkhedefsgk
                                            ilkhedefsgk @hasanemin Son düzenleyen:

@hasanemin kardeşim bazı arkadaşların 2016 puanıyla başvuru yapması süreci geciktirdi maalesef... Yani tek uyanık onlar... kurum 2017 puanı demiş adam 2016 puanıyla başvuru yapıyor... Çok şükür yine listeler Botaş a gönderilmeden farkına varıldı... Yoksa süreç daha da gecikecekti. Şuan tek yapmamız gereken Botaş'ın duyuru yayınlamasını beklemek... Listeler Botaş a ulaştıktan 1-2 gün sonra duyuru yapılacaktır.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 7 / 12