gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
-
İş talep formunu bulan var mı sitede başvuru yapılamıyor hala..
-
başvuru ekranı açıldı arkadaşlar
-
@aslan-reyiz Eyvallah kardeşim
-
@isltme_isltme çoğu yerde sadece muhafaza da var. Muayene içinde bazı yerlerde bazı günler için mesai var.
-
@Antimülakat hocam gümrük başvuru sayfasına yanlış bilgi girdim duzeltemiyorum ne yapmalıyım?
-
@antimülakat tesekkur ederim hocam
-
Gümrük başvuru sistemi açıldı çok şükür ..
-
@aslan-reyiz
Hocam basvuru yaptıktan sonra yanlış bilgiyi düzeltme konusunda bilginiz var mı ? -
@rlg, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
@aslan-reyiz
Hocam basvuru yaptıktan sonra yanlış bilgiyi düzeltme konusunda bilginiz var mı ?Düzeltme olmuyor sanırım hocam ..başvuru öncesi şu yazıyordu
- BAŞVURUNUZ ONAYLANDIKTAN SONRA BAŞVURU BİLGİLERİNİZDE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPMA ŞANSINIZ BULUNMADIĞINDAN İŞ TALEP FORMUNU DİKKATLE OKUYARAK DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR.
-
Gümrük memurluğu ile ilgili meslek tanıtımı var mı?özellikle mesai saatleriyle ilgili
-
Yeni kimlikle başvuru yaptım. Başvuru yaparken seri noyu kimlikten aynen yazdım kabul etti. onayladım ancak şu an başvuru formumu açamıyorum seri no kabul etmiyor. ne yapabilirim acaba bilgisi olan var mı?
-
@vasıflıişsiz, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
Yeni kimlikle başvuru yaptım. Başvuru yaparken seri noyu kimlikten aynen yazdım kabul etti. onayladım ancak şu an başvuru formumu açamıyorum seri no kabul etmiyor. ne yapabilirim acaba bilgisi olan var mı?
Hocam başka bir forumda okudum sizin gibi sıkıntı yaşamış. Aramış başvurunuz görünüyor demişler. İçiniz rahat etsin diye bir arayın siz de sorun.
-
@ali27 tamamdır teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz 85 puanla normal memurluk mu yoksa raportörlük mü tercih etmeliyim.hem puan hem şartlar olarak artısı eksisi ne olur?
-
@ertuğrulbey rahat gelir.belki raportörlük kılpayı olur.
-
@kullanıcıadi, içinde söyledi: gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz 85 puanla normal memurluk mu yoksa raportörlük mü tercih etmeliyim.hem puan hem şartlar olarak artısı eksisi ne olur?
Raportörlük gelir önceki alım 83.25 te kapattı zaten yine 50 kişi alıyor
-
@aslan-reyiz hocam memurluk kacla kapatmıştı. Bende 83.9 puan ile memurluk ve raportorluk arasında kaldım. Sartlari ile ilgili yeterli bilgiye sahip değilim. Sizin bi bilginiz var mi?
-
@superman hocam hayirli ugurlu olsun. Darısı başımıza insallah.forumda birçok arkadaş benim gibi raportorluk mu yoksa memurluk mu diye ikilemde kalmış durumda. Peki sizin görüşünüz nedir bu konuda? En azından çalışan birisi olarak daha net cevap verebileceginizi dusunuyorm
-
arkadaşlar iş formuna fotoğraf yüklüyorum yüklenmedi diyor jpeg ve fotoğraf boyutu uygun başka hangi neden den dolayı olmuyor bilen var mı ?
-
@naiş seçip yüklüyorum ''dosya seçilmedi'' yazıyor.