@fs bende aynı durumdayım. Elimde ıslak imzalı 30,09,2018 tarihe kadar tecil belgesi var. E devletten bakınca mezun olma tarihi olan 6.6.2018 gösteriyor. Ancak eğer sınavı kazanırsak mülakatta belge götürürken ben ıslak imzalı belgeyi götürürsem sorun olmaz heralde.
HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Tecrubeli arkadaslar buyuk iller kac kisi alir acaba?
-
Saçmalamayın. Müfettiş Yrd. Uzman Yrd. kitapçığı ayrı olur, Servis Görevlisi kitapçığı ayrı olur. Seviyeler farklı olacak bir defa. İngilizcesi nasıl aynı olsun.
-
@zenginmemur Değişir. Mümkün olduğunca kendi ikamet illerinizi yazmaya bakın. Şayet işe ihtiyacınız varsa... Büyük şehir yazıp sonra elenince üzülmeyin.
-
@bankaci hocam izmirle istanbul arasinda cok puan farki olusmus 2014 yilinda keza Ankarada ayni bu durumda Istanbul yazmak mantikli ama ikametgah tutmuyo.
-
@zenginmemur İkamet neresiyse yakında bir yer tercih edebilirsin. Örneğin İzmirliysen Manisa yazabilirsin, Aydın yazabilirsin misal. Daha mantıklı.
-
@meltemgüler haklisiniz hocam bi an bunu düşünemedim.Aydinlattiginiz icin tesekkur ederim.Alanda devam edeyim ben o zaman.
-
@bankaci sizin yorumunuzu da suan gördüm.Yani ben dogrumu düşündum yukarda ingilizce hakkindaki yorumumda.ben ingilizce seviyesi farkli olur diye dusundum.
-
-
@meltemgüler Evet tabiki İngilizce'nin katsayısı sınavdan sınava değişiklik gösterecektir.
Fakat aynı düzeyde olmasa da sonuç olarak kimse What is your name? gibi bir soru sormayacak sınavda. O yüzden kolaydı/zordu tartışması hele ki ikinci bir dil için ise insandan insana değişebilir. Bu yüzden ingilizcenizden çekinip Uzman Yard sınavına girmemezlik yapmayın. Kendinize güveniyorsanız bir şekilde yaparsınız. -
@bankaci hocam yabanci dilden yana sıkıntım yok ama alanda yapamam korkusu var biraz.İnsallah hakkimizda hayirlisi olur
-
Merhaba en az 01.09.2018 tarihine kadar tecilli olmak denilmiş.
Benim tecilim 22.06.2018 günü sona eriyor ben bu sınava giremiyor muyum acaba?
Giremiyorsam durumu düzeltebilecegim bir yol var mı? -
@fs mülakata kadar o şartı saglaman lazım dostum
-
Arkadaşlar tarihten sadece inkilaptanmı sorumluyuz yoksa bütün tarihten mi sorumluyuz aynı şekilde coğrafya ve türkçe içinde soruyorum genelde maaş konuşulmuş kaynak ve konular hakkında fazla durulmamış
-
@friedman98 cevabınız için teşekkür ederim. şöyle bir durum var askeriyenin verdiği tecil belgesi ××.09.2018 idi ancak o belgeyi bir kuruma verdim iş başvurusu icin ama hangisine hatırlamıyorum.
E-devletten baktım 22.06.2018 diyor acaba askeriyeye gitsem tekrar aynı tarihli mi verecekler yoksa E-devletin aynısı mı olacak bu biliyorsunuzdur e devletle askeriyenin tarihleri genelde tutmuyor... -
@fs hocam tecil tarihlerimiz aynı e devlet te ne yazıyorsa odur sizin söylediğiniz sevk tarihi olabilir bende mülakata kalirsam ara dönemde y.lisans yaparak bunu halletmeyi düşünüyorum. İnsan kaynaklarını aradığımda mülakata kadar o şartı sağlamış olman gerekiyor dedi.
-
@lamıcimiyok bütün tarihten sorumluyuz. bütün türkçeden sorumluyuz bir de bütün coğrafya dan sorumluyuz.
-
@fs bende aynı durumdayım. Elimde ıslak imzalı 30,09,2018 tarihe kadar tecil belgesi var. E devletten bakınca mezun olma tarihi olan 6.6.2018 gösteriyor. Ancak eğer sınavı kazanırsak mülakatta belge götürürken ben ıslak imzalı belgeyi götürürsem sorun olmaz heralde.
-
@byteks1 ikametin oturdugun ilde yazman zorunlu mu facebooktaki sayfalarda merkezi sistem tarafindan kontrol ediliyor diye konusulmus
-
@karamel Zorunlu Değil Diye Biliyorum
-
Birisi goruntusunu almis sistemin kimlik bilgileriniz kontrol edilecek yaziyor emin olamadim farkli bir il yazmakla