ÇAYKUR MÜFETTİŞ ALIMI
-
11 kasım cumartesi 09:00 hukuk 14:00 iktisat
12 kasım pazar 09:00 maliye 14:00 muhasebe
Her oturum 45 dakika -
@ozlm her oturumdan 45 dakika önce sınav yerinde hazır bulunup sınav başlayınca giriş yok bilgi bu kadar giriş belgesinde . Sınav süreleri kaç dakika ya da saat bilgisi olan var mı ?
-
@ozlm siz yazmışsınız zaten her oturum 45 dakika diye.
-
@alicnplt94 iletiyi eksik yazdım silemeyince zaten altına devamını cevap olarak yazdım yanlış anlaşılma olmasın kağıtta yazan bu kadar 45 dakika önce orada olun diyor başka bir zaman kavramı yok yani kaç saat kaç dakika ben de bilmiyorum.
-
3 saattir
-
Acaba resmi kiyafetle mi gitmek gerekiyor?
-
eline giriş belgesi ulaşan var mı ?ptt kargoylamı geliyor?
-
@elfcrn öyle bir zorunluluk yok.
-
@tysbyno-hi hangi kargoyla geldiğini bilmiyorum annem almış. Posta paketi ile değil direk zarfla verilmiş zaten.
-
@elfcrn onu bende düşündüm ama sonuçta sınava gireceğiz ve ösym gibi takı, saat, telefon vs istenmeyen bir yazılı sınavda rahat olmamız icap eder diye düşünüyorum gereksiz özenmiş oluruz sanki
-
Benim dun geldi. Ptt iadeli taahhutlu postayla geliyor. Postaci elinize verir. Evde yoksaniz kapiya geldigini yazan bir not birakir siz gidip subeden alirsiniz.
-
Arkadaşlar ya bu hukukta genel esaslar derken kastettiği nedir? Mesela medeni için genel esaslar ve ayni haklar yazmış. Kastettiği ne yüzeysel bilgiler mi?
-
@mk5561 başlangıç hükümleri ve kişi hukukudur hocam
-
Aynı hak deyince eşya da dahil olmuş olamaz mı zaten sonrası borçlar ve o da sınav konuları arasında var zaten Anayasada genel esaslar ne oluyor ki o halde?
-
@mk5561 ayni hak diyince eşya da dahil olur dediğin gibi. Ama anayasada genel esaslari bilmiyorum
-
sınai muhasebeden kasıt nedir nerden bakıyorsunuz?
-
@tysbyno-hi yönetim muhasebesi oluyormuş esasen. İnternet üzerinden bakmayı düşünüyorum. Çıkmadığını söylemiş geçmiş yıllarda giren biri memurlar. Nette gördüm. Çıksa da artık onunla uğraşamayacağım nasip yazarız birşeyler
-
Kimler gitmeyecek ?
-
@kpssa34 bence komik degil. Basvurup gitmemeyi maharet mi sanıyorsunuz ?
-
@shady1 ben gidiyorum