2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@jungss tavuk mu kışkışlıyosun...Usluba bak !
-
Arkadaşlar sağolsunlar düşüncelerimize değer verip sorular soruyorlar duyumlarla ilgili fakat bir şeye açıklık getireyim ben bir kaç tane istisna olmakta beraber başka sınavlarla alakalı bilgi sahibi değilim. Olanları da olduğu zaman söylüyorum sadece. Diğerlerini buradaki üstadlarımız bilgiler veriyor ben de onun üzerine bir takım gözlemler yapıp onları paylaşıyorum. Kimseye boş yere ümit verip hakkına girmek istemem. Şu seviyede oturup ders çalışmaktan başka bir çare yok. Hepimizin hakkında da hayırlısı olur inşallah. Zafer inananlarındır arkadaşlar. Hepinize kolay gelsin.
-
@jungss arkadas begenmiyosan acma takip etme sana mi soracak bu kadar insan ne yapacagini.burda sadece guy degil tum sinavlar konusuluyo kimse rahatsiz degil. Babanin ogluyla konusmuyosun tavrina da dikkat et oyle yaz
-
@jungss şu an Guy da Kpss 2017 den sonra açılacak sınavlar arasında değil mi arkadaşım , kimse kimseye söyleyemez terket falan diye dikkat edelim laflarımıza
-
@jungss tasa etmeyin duyum başlığı da var sadece biraz gerilere düşmüş. Bu kadar geniş bir kitlenin beklediği sınav hakkında bu şekilde ithamlarda bulunursanız çok tepki alırsınız ...
-
@jungss, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
ağalar, hanımlar, beyler. şu guy muhabetini başka yerde sürdürseniz?
aha geldi aha gelecek, dersane hocam şunu dedi, mahalledeki bakkal bunu dedi vs bunlar bu başlığa uygun şeyler değil. 2017-2018 guy duyum başlığı diye yeni başlık açın orada yapın goygoyunuzu.
biz bu başlıkta ağır toplardan gelen sağlam-esaslı duyumları bekliyoruz. her açtığımda guy muhabbeti dönüyor. lütfen terkedin bu başlığı.
ilgi gösterin arkadaşa. Bu sebepten böyle mesajlar yazıyor olabilir ya da kendini fazla kaptırmış. Arkadaşım sakin biraz.
-
İnsan hakları ve eşitlik uzmanlığıı yönetmenliği yayımlanmış resmi gazetede.Bu ilanın yakın olduğunu gösterir.
-
@jungss pardon ama siz kimsiniz? Başlık genel bir başlık. Sen istersen ağır toplar diye başlık açabilirsin. Burada binlerce kişi ekmeğinin peşinde bir umut olsun diye bekliyor yazıyor konuşuyor. İleti geçmişine bakınca zamanında sende SGK sonucunu az beklememişsin ama belli ki girince geçmişini unutmuşsun yazık!
-
.......................
-
@jungss ayrıca arkadaşım bu sayfanın ilk iletisini okumanı tavsiye ediyorum.Bir devlet görevlisine de küfürlü bir paylaşımı yakıştıramadım. @paretowilfredo
-
@jungss bunun gibiler devlette memursa vay halimize.
-
arkadaşlar ben kimseye küfür etmedim ki.
gidin guy muhabbetinizi başka yerde yapın dedim. -
@jungss arkadaş her şey bi yana üslubun yerlerde. Ağır toplar ilanlar bekliyorsun ama tavrın onlara yaraşır değil.
-
@haytanınbiri @jungss doatlar lütfen tartışmaya girmeyin herkes birbirine anlayiş göstersin saygiyla sevgiyle yazalım cümlelerimizi şeytana uymayalım...
-
Beyler tartışmayı uzatmayın. Daha çok haberleri bu başlıkta konuşsak daha doğru olur.
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/insan-haklari-ve-esitlik-uzman-yardimciligi-ilani-yolda
Şu haberle de tartışmayı sonlandırmak istiyorum. Duyurmuştuk 60 kişi olarak inşallah ilan yolda gibi
-
arkadaşlar sizin GUY muhabbet bitmiyor. katılımcı
çok. haliyle eften püften de muhabbet dönüyor. yani ettiğiniz muhabbet bu başlığa uygun değil. demek istediğim bu. ayrı başlık açın oradan devam edin. birinin kalbini kırıdysam özür dilerim. -
@paretowilfredo hocam hukuk ve kamu puanlar kullanılır zannımca. İlanda 80 85 üstü puan gibi bi ibare bulunur mu acaba. Sıra kaça kadar düşebilir.
-
@haytanınbiri 80+ olur kanaatindeyim dostum ama DPB gibi marjinallik de yapabilirler. Puan türü çeşitliliğine göre değişir dostum o. KDK, İHK, KVKK ağırlıklı olarak kamu ve hukuk puanları seçecektir ama bir tane P48 koyulursa tüm denge değişecektir.
-
@paretowilfredo Kurumun binasına bakıyorum bi de 60 kişiyi düşünüyorum, vallahi de billahi de o binaya sığmazlar hocam. Taşınmaları söz konusu olabilir mi kısa vadede?