@serkan21 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
başka bir kamu bankasında 4 yıla yakın çalıştım.soru sormak isteyen varsa sorabilir.
uzman olarak istifa ettim.belirtmemişim
@anonim_işsiz eğlenceli bir mülakat olacak , endişelenmeyin
@aliveli mülakatı yapacak sizmişsiniz gibi yazmışsınız halkbank stalking yaparak mı geçmiş taraması yapıyo
@anonim_işsiz HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@aliveli mülakatı yapacak sizmişsiniz gibi yazmışsınız
halkbank stalking yaparak mı geçmiş taraması yapıyo
O nasil bir yontem kardes?
Faceteki grupta teftiş kazanan bir arkadaşı müfettiş arayıp haftaya ev ziyareti olacağını söylemiş. Süreç yavaştan başlamış yani her an bizim içinde bir şeyler belirlenebilir.
Arkadaşlar hepimzin az çok kpss puanı var ve olurda burdan kamuya geçmek istediğimizde tazminat miktarı ne kadar bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar mülakata kalanların katılacagı bir face grubu kurabilecek var mi ayrıca uzman yardımcılığı için AĞRI yı seçen var mı?
@Galata değerli insan face te drubun ismini ögrenebilir miyim
@Galata teşekkürler
@Platon eğitim için otele gidiyomuşsun onun parası bide ekstra sözleşmede belirtilen bi tutar oluyor o da 3000 tl civarı toplamda 3800 gibi söyledi çalışan ve istifa eden biri (2014te ayrıldı bikaç ay içinde). parayı almazlar diyenlere inanmayın alıyolarmış
parayı alabilirler fakat iş mahkemesine götürürseniz sadece otel ücretlerini ödersiniz .
Nasil ya biz mi ödeyecez otel ücretini eğitim sürecinde? Anlamadim ?
@thms HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
sürecinde
İSTİFA ETME DURUMU KONUŞULUYOR YA ONUN İÇİN YAZDIM
@ncbb Ben yanlış anlamısım konuyu biraz pardon
@berserker kardeş hani eski sevgilini platonik aşkını falan sosyal medyada takip ediyosun ya ne yapıyo diye ona deniyo işte
Arkadaşlar uzmanlar için ev ziyareti olucak mı
@hasret teşekkür ederim
Daha mulakat tarihleri belli olmamış daha mülakata girilmemiş daha sonuclar belli olmamış adamlar ayrılma muhabbeti yapıyor ne adamsiniz yav
başka bir kamu bankasında 4 yıla yakın çalıştım.soru sormak isteyen varsa sorabilir.
@serkan21 HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
uzman olarak istifa ettim.belirtmemişim