TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017_2

KPSS B
    31
    198
    30228
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      Kullanıcıadi Son düzenleyen:

Arkadaşlar 2 sorum var birincisi Dhmi memurluğu kaç puana kadar düşer Doğu illeri? Bir de dhmi memuru ne iş yapar iş yoğunluğu nasıldır kolay mı zor mu? İkincisi: bu alımdaki kadrolarda veri hazırlama ve kont işletmeni,bilgisayar işletmeni ve memur pozisyonları arasında çok fark var mı yoksa yaptıkları işler genel olarak aynı ünvan farkı mı var sadece? Mesela bilgisayar işletmeni kadrosu için başvursam; işletme mezunuyum okulda bilgisayar dersi gördüm ama bu konuda çokta iyi olduğum söylenemez bu yüzden başvurmamalı mıyım? Şimdiden teşekkürler. ( @Antimülakat )

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ErtuğrulBEY
        ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

Arkadaslar benim de bi sorum var.Kamu yonetimi mezunuyum ve 80.5 puanim var başvuru yapayim mi yoksa bosu bosuna 15 tl vermeyeyim mi? Sayin @Antimülakat siz ne diyorsunuz bu konuda.

• B
          basol477 Son düzenleyen:

boşuna 15 tl verme kardeşim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Estevez
            Estevez Son düzenleyen:

Dhmi geçen alımda 86.7 ile kapattı Erzincan bu atamada 86.589 a biraz iyi bir yer gelme ihtimali var mı ki? Bölüm işletme bu arada son atamada alım yapar mı belli değil tabi ki eğer yaparda 4001 den alırsa zaten bu puanlara inmesi hayal olur sanırım.

ÖYLE PUSLU Kİ HAVA ŞEYTAN BİLE MÜSLÜMAN MİNTANI GİYİYOR.
            Kazım KARABEKİR

• Antimülakat
              Antimülakat @ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@ertuğrulbey NET CEVAP VEREYİM BOŞ YERE BAŞVURU YAPMAMAN GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

• Antimülakat
                Antimülakat @Kullanıcıadi Son düzenleyen:

@kullanıcıadi hakkın olan her yere başvuru yapabilirsin. Kadrolar arasında neredeyse hiç fark yok. Biraz maaş farkı var hepsi o. O da 50 TL civarı olur. VHKİ Memurdan daha yüksek alır. DHMİ 4421 ve 4431 için açılan kadrolar en düşük 86 civarında kalacaktır.

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • I
                  isltme_isltme @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam peki TİGEM için ne diyebiliriz kacta kalır sizce. Daha onceki merkezi alimlarda pek denk gelmemistim. O yüzden hiç fikir yurutemiyorum

Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • Antimülakat
                    Antimülakat @isltme_isltme Son düzenleyen:

@isltme_isltme hocam hepsi hakkında net bir fikir vermeyeyim, dhmi her yıl açıldığından ve en sonki alımından yola çıkarak tahminde bulunduk.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • Estevez
                      Estevez Son düzenleyen:

Dhmi de şu olay nedir acaba bilen var mı ? şu 1 2 3 4 falan ne oluyor
                      7------------------------------------11:15 - 14:40 -
                      1, 2, 3, 4, 5-----------------08:30 - 17:00 08:30 - 17:00*
                      6-------------------------------------14:55 - 17:50 -

ÖYLE PUSLU Kİ HAVA ŞEYTAN BİLE MÜSLÜMAN MİNTANI GİYİYOR.
                      Kazım KARABEKİR

• Buhara
                        Buhara Son düzenleyen:

83-84un altında olanlar boş yere para vermesin. Sayı çok az. Ben 81'le basvurmucam.. Ah keşke A grubunda merkezi atama olsa. Şimdiye çoktan atanmıştık

Başaracağız!

• M
                          mülakatzedee Son düzenleyen:

82.07 puanım var ümitleneyim mi bilen biri yardımcı olabilir mi b den daha önce başvurmadım şansım var mıdır

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • R
                            rlg @mülakatzedee Son düzenleyen:

@mülakatzedee
                            Puanların çok düşeceğini zannetmiyorum.o puanla gümrük muhafazayi degerlendirebilirsiniz,( tabi isteğiniz bir yerde ve şartlar uyuyorsa?)

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • M
                              mülakatzedee @rlg Son düzenleyen:

@rlg gümrüğe başvurdum ama mülakatı geçer miyim bilemiyorum 😔

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • Ş
                                şimşek19 Son düzenleyen:

Arkadaşlar tercih yaparsak 4001 memurluğu gelirse daha sonraki yıllarda tekrar KPSS puanıyla kurum avukatlığı tercihinde bulunursanız memurluktan geçiş oluyor mu kurumlar muvafakat veriyor mu bilenler yanıtlarsa sevinirim

• K
                                  Kullanıcıadi Son düzenleyen:

Demiryollarındaki 7327 kodlu özel şart nedir arkadaşlar?

burcuburcu 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • burcuburcu
                                    burcuburcu Yasaklı @Kullanıcıadi Son düzenleyen:

@kullanıcıadi erkekler için 1.72 cm, bayanlar için ise 1.65 cm boy şartını sağlamaları ve hastanelerden memleketin her yerinde görev yapabilir, silah kullanabilir şeklinde açıkça hüküm içeren sağlık raporu alabilecek durumda olmaları gerekmektedir. 7327 kodlu özel şart bu şekilde açıklanmış hocam.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • K
                                      Kullanıcıadi @burcuburcu Son düzenleyen:

@burcuburcu acaba bu şartlar memurluk için de geçerli mi? 🤔 yoksa bu alımdaki normal memurluk için sadece 5 yıl başka ile gitmemeyi mi kastediyor 7327 ? (@Antimülakat )

• Antimülakat
                                        Antimülakat @Kullanıcıadi Son düzenleyen:

@kullanıcıadi gümrükte her halükarda rotasyon var. 5 yıl olayı falan yok maalesef.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • K
                                          Kullanıcıadi @Antimülakat Son düzenleyen:

@antimülakat hocam ben devlet demiryolları için sormuştumda kılavuzda aşağıdaki şekilde yazıyor benim tercih edeceğim kadroda ise sadece memur yazıyor bu maddede yazan psikoteknik vb şartları yine de sağlamam gerekiyor mu?

DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü pozisyonlarında istihdam edilecek personelin tümü atandıkları işyerinde en az beş (5) yıl süre ile görev yapmadan yer değişikliği isteğinde bulunamayacak olup, adayların tercih yaparken bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.

Ayrıca Hareket Memuru, Sürveyan, Mühendis ve Tekniker pozisyonlarını tercih edecek adayların renk

körü olmamaları ve TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Sağlık ve Psikoteknik Yönergesinde bu unvanlar

için belirtilen sağlık koşulları ile psikoteknik yeterliliklerini taşımaları zorunludur

• R
                                            rlg @mülakatzedee Son düzenleyen:

@mülakatzedee
                                            Hayırlisi..

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7