Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
bu kadar beklediğimize değer inşallah ..
-
Yeni haftada aciklanir umarim...
-
Seçimden önce zor gibi, temmuzu görürüz.
-
Bilişimciler de bizimle aynı unvana sahip,onların üç ayda bitti bizim neden uzuyor acaba..
-
Ben aradim sona gelindi dedi. 15 gune kadar aciklanir ki dedim, buyuk ihtimal bizde oyle bekliyoruz dedi.
-
Bizde öyle bekliyoruz dediyse soruşturmalar hala ulaşmamış olmalı.
-
Hadi insallah...
-
bayramdan sonra seçimden önce bitsin bu iş.
-
Arkadaşlar 15 gün mü dediler murakiplik icin
-
@pow3rtech 15 gun olursa secimden sonraya kalıyor sanırım hayırlısı olsun. Önceki sene murakip adaylarını 21 Mayıs'ta mülakâta almışlar 20 Eylül'de açıklamışlar bizim de onların sureyi bulacak sanırım
-
Murakıplık ve BDDK uzmanlığı açıklandı.
-
13 murakıp yardımcısı alınmış,tahminler boşa çıkmadı.Taahhüt edilen sayının neredeyse 1/3 ü.
-
30 dan fazla sınav-20 den fazla mülakat yine sonuç hüsran yine hüsran bu saaten sonra bırakıyorum. Artık gücüm kalmadı. Bu kurumlar bizimle dalga geçiyor. Artık öyle düşünüyorum. Elimizden bişi gelmiyor bu kadar maksimum bu... 3 gün sonra iyi izleyin yine bddk sınav acacak yine bir çok kişinin umudu olacak yine 3-5 kişi alacak . Yazık çok yazık...
-
Kalpten gidiyordum az daha bddk uzman yardımcılığını bir an bizim sandım. Bu hesaba göre bankacılık uzman yardımcılığı bankacılık alanı için en az 2 hafta daha bekliyoruz gibi
Bir de bi şey soracağım. bddk uzm. yrd. 2 kişi kazanmış. Normalde 7 alacaklardı. Yarıdan bile az. Mülakatına kaç kişi girmişti? O listeyi kaldırmışlar.
-
Ekonomi programlari, ekonomi sohbetleri, akademik kitaplar, arastirma kitaplari, kose yazilari, bloglar. Gecen yil bddk mulakatindan elendikten sonra kpss derslerini birakip bunlara odaklandim, kendimi gelistirdim. Mulakatta bilinmeyecek sorulari bile bildim, sonuc yine husran. Uzucu, yani o mulakatin uzerine gercekten uzucu.
-
@hagi, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Kalpten gidiyordum az daha bddk uzman yardımcılığını bir an bizim sandım. Bu hesaba göre bankacılık uzman yardımcılığı bankacılık alanı için en az 2 hafta daha bekliyoruz gibi
Bir de bi şey soracağım. bddk uzm. yrd. 2 kişi kazanmış. Normalde 7 alacaklardı. Yarıdan bile az. Mülakatına kaç kişi girmişti? O listeyi kaldırmışlar.
BDDK uzman yardımcıları mülakata bizden sonra girdi.
-
@anaconda hocam üzüldüm. allah sabır versin diyecek söz yok gerçekten. alınan sayılar açıkça benim de umudumu kırdı biraz.
-
@pow3rtech ne istediklerini bir anlasak..
-
@wickselll evet hocam hatırlıyorum ama kaç kişi mülakata kalmıştı onu hatırlayamadım. 12-13 falandı sanırım. 2 kişi almaları biraz hayal kırıklığı oldu bende. Bize de aynı şeyi yaparlarsa 3 kişi falan anca alırlar.
-
Şahsen umutlarım iyice azaldı.5 kişiden fazla alacaklarını zannetmiyorum hal böyle iken.