Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
-
@hagi geçmis olsun hocam. En azından açıklandı sürekli belirsiz bir bekleyiş sona ermis oldu. Insallah sizin için daha hayırlı bir yer olur.
-
@soulofnight teşekkür ederim hocam. Hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar kurum yakında uzman yardımcısı ve murakıp alım yapacak mı, bilgisi olan var mı bu konuda? Cumhurbaşkanı'nın son açıklamaları alım konusunda bddk'yı da olumsuz etkiler mi?
-
Bddk yeni bir ilana çıkacak teyit ettirdim yüklü bir alım olacak arkadaşlar.
-
@keynesinabv hocam murakkıplıkda varmı sadece uzman yardımcılıgımı duyum için çok teşşekkür ederim
-
Ne zamana gelir ilan?
-
@keynesinabv şartları ne olur peki hocamdil falan ?
-
@keynesinabv kardeşim tahmini bir tarih var mı? Askere gideceğim de onun için soruyorum.
-
@keynesinabv, içinde söyledi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Personel Alımı 2017-2
Bddk yeni bir ilana çıkacak teyit ettirdim yüklü bir alım olacak arkadaşlar.
Yüklü ilan mi yoksa alim mi? ilan çok da alım yok bddk da
-
@byteks1 uzman yardımcılığı ve murakıplık alımı olacak kısa sürede ilan gelecek ama ne zaman gelir bilmiyorum ilan geçen yıl gibi olacak fakat yüklü alım olmasına inanmayın 100 kişi diyorsa yine 50 alırlar.
-
@richie-rich bddk skalasının üstünde bir alım olacak.
-
BDDK = KPSS Ayak Bağı
Ne cevherler biliyorum, 35 kişilik alım olur mülakata 12 kişi kalır. Elenir.
*** Hepsi bir bir gitti aramızdan. Sayıştay Denetçisi, Kaymakam ve İdari Hakim oldular.
Elendiklerine çok mutlular. BDDK teşekkürlerini iletiyorlar, Biraz Kırgınlar Sadece Ayak Bağı Olup Zaman Kaybettiriyor. YTD.
***Umarım bu sene, Kontenjan sorunu yaşanmaz.
-
@keynesinabv teşekkürler dostum. 1 kasımda acemiliğe gidiceniö büyük ihtimalle o araya denk gelir ve izin vermezler. Bu ilan da yanacak benim için.
Sen halkbank servis Görevlisi alıcak demiştin peki onda bir gelişme, duyum var mı?
-
@byteks1 Halkbank ilanı kasıma kalmaz gelir Vakıfbank Sınavı ise martta üç alan haricinde ilan Bilmşyorum.
-
@sucuklu_oralet Öyle cevherler elendiyse bu sınav bizim için deneyimden öte gitmez
-
İleti kaldirilmistir.