2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
P48 isleri karıştıracak gibi duruyor.p48 88 siralama 623 arkadasin dedigi gibi p42 de 87 440 larde ise çok kisinin basvurmayacagini beklemekten baska care yok gibi duruyor.Bunada pek ihtimal vermiyorum açıkçası sgk denetmenlik bile 84 le kapattı.
-
p48 86.3 bana gelmez di mi arkadaşlar Var mı ümit tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
-
P48 tam olarak bu sinavi bekleyenlerin hayallerini yikti. Çekoya sirf bu ilanlar icin girenlere YİNE yazik olacak. Bu saatten sonra çeko nun bi espirisi kalmadı. P48 ile her yere basvuruluyor şuna bak yazik
-
@paretowilfredo peki bahsettiğiniz bu 2 3 kitap hangi kaynaklar hocam yardımcı olur musun?
-
@erdemsrc Asıl önerimi yazmıştım dostum. Kitaplarla hallolacak gibi değil bence. İlla isterim ben diyorsanız,
Nizamettin Aktay, Kadir Arıcı, Emine Tuncay Kaplan'ın İş Hukuku Kitabı.
Tuncay Ekmekçi - Sosyal Güvenlik Hukuku DersleriÖncelikle kitaplar fazlasıyla ağır ve yoğun. Alan derslerinin yanında bir de bunlara odaklanmakta zorlanırsınız.
Bu iki kitapta 5502, 5510, 4447, 4857, 6356'yı tüm hatlarıyla bulabilirsiniz. Geri kalan kanunlar ve İkincil mevzuat için yine kanunlara başvurmak durumunda kalacaksınız çünkü belli noktalar eksik kalacaktır. Kendine münhasır kanunlar var ve bunların bir kitap kaynağı yok. Ya da bahsettiğim bu iki ana ders kitabının daha ayrıntılı olanları da mevcut ancak çalışmak bunaltır. O nedenle ikinci önerimde ısrarcıyım:)
-
@luthor Benim de p48 88.9 sıralamam 487 küsürat farkı ile 200 kişi oynuyor nerdeyse p48 işleri karıştıracak gerçekten ama on farklı puandan çağıran rekabet 89 ile kapattı ben bu sınavın daha düşük kapatacağını düşünüyorum size geleceği kanısındayım
-
@paretowilfredo son bi soru daha sorcam hocam.Bu dediğiniz kanunları ciltletebilecek kırtasiye vb. tanıdığınız yer var mı?Yoksa kendimiz mi özetlerini çıkaralım?
-
@erdemsrc Dostum söylediğim gibi. Boş sayfalar bırakın derken not almanız için dedim bunu. Yani 1 kanun + biraz boş sayfa. 1 kanun + biraz boş sayfa. Şeklinde. Hemen her fotokopici yapar.
-
@poli İnşallah hocam bekleyip göreceğiz artık.Bu arada kusuratla gercekten 200 kisiye yakin oynamis benim 88.2
-
dostlar merhaba hemen ilk soruyu sorayım . 89 ile gelir mi ? sıralama 495
-
bence 85 üstü kapatır beyler.
-
Forumları, facebook ve instagram sayfalarını sürekli takip ediyorum. Puanım 82 sıralamam 3800. Bu puan geldiğinde sevinmiştim açıkçası güzel diye ama takip ettiğim yerlerde benden düşük puanı olanı daha görmedim sınav sonuncusu gibi hissediyorum kendimi bir dünya ilan geldi ama hiçbirinde mülakata kalamadım 85 puanın altı yalan harbiden. Ayrıca çekodan da sıralamam 2500 o da hiç bir işe yaramıyor. Ben özele yanaşıcam galiba
-
BU İLANIN PUAN TÜRÜNÜN P39 OLMASI GEREKLİDİR.DİĞER PUAN TÜRLERİ ÇOK SAÇMA OLMUŞ BENCE.BEN ÇEKOCUYUM,BİZLER BU ÜNVAN İÇİN DERS GÖRDÜK BU ALANDA YETİŞTİK,GK GY YAPAN KİŞİ İŞ HUKUKUNU,SENDİKALAR HUK. VB. NERDEN BİLİRKİ... ÇOK YANLIŞ PERSONEL TEMİNİ BENCE...
-
P9 gibi varlığından bile haberdar olmadığım bir puan turunden sınava başvurmak da varmış,çok ilginç
-
İlana çıktıktan sonra puan türü konusunda bu kadar olay olmasını ben anlamıyorum. Herkes aynı belirsizlik içerisinde girdi sınava, sınavdan önce de mümkün mertebe hepsini yapın dendi. Hatta sınav ücreti konusunda hangi kurum hangi puandan alacak belli değil, hepsinden gireceğiz 420 TL pahalı diye ortalığı ayağa kaldırdık. P42 yerine P39 olmalıymış, çünkü ÇEKO ağırlığı birisinde %30 digerinde %60. Kardeşim sen İktisat, hukuk görerek mezun olmadın mı? Ben İktisat mezunuyum P42 91, P39 94. Avantajlı mı olacaktın acaba? Ben anlamıyorum gerçekten sizleri.
-
Arkadaşlar ilk oturumda yazan kanunların hepsinden soru geliyormu ben öyle sanmıyorum çıkmış sorular varmıdır
-
@klasikkeynes gelir
-
İlk oturum ne öyle nasıl geçilir kalkıp bu kadar mevzuatı zaten yüklü olan çalışılcaklar arasına eklemek sıkıntı , girmeyi düşünenler ilk oturuma dair bilgi sahibi bunun eğitimini almış kişiler mi ben geçemeyeceğimi ve bu kadar mevzuatada çalışamayacağımı düşündüğüm için başvurmayı düşünmüyorum bile
-
Düşündüm taşındım, 6-8 ay turne ve ilk oturumdaki konulara çalışıp diğerlerine pek zaman ayıramayacak olmak mantıklı gelmedi. P48 den 92 ile yokum diyorum girecek/ girmeyi düşünen arkadaşlara başarılar. Puanınız 85 üstüyse çalışmaya yarın başlayın derim. İlk önce kpss derslerinden başlayın zaten açıklanana kadar anca tekrar eder, yeniden yerleştirirsiniz. Açıklanınca birinci oturum konularına başlarsınız.
-
@sınavuzmanyrd Hepsinden soru geliyor dostum neredeyse. Ancak gözünüzü sorular korkutmasın derim. Konu çok evet ama olabildiğince temel şeylerden geliyor özellikle yan mevzuattan. En temel konu İş Hukuku. 4857 - 6356 işin temel noktası. Bunlarda ayrıntı bilmek lazım.