24 Kas 2017 19:38

2015 örnek sorusunda türkiye büyük meclis baikanı alternatif cevap meclis başkanı ben de buna istinaden yazdim binlerce meclis var ama meclis başkani cvp alternatif doğrular içinde acın kıyaslayının sorunun vurgu ettiği yer meclis genl kabul ise meclis başkani da soru ile birlikte düşüldüğünde alternatif cevaptir.
Ekonomi anlatımı eden kişi borsa istanbul da diyebiliyor sadece borsa da sorulacak soru yanliş kurgulanmasaydi ve imkb işaret edebilseydi borsa kelimesinin de kabulu ilan edilen örnek ve alternatif cvp lara paralel doğruluk kabulu olması grekir cünkü kırk tane borsa da sayabilirsin örnk soruda kırk tane de meclis başkani ifade edebildim umarım. Ösym ilan edilenden farkli bir alternatiflik bu soruda vermemiştir. İsterseniz dava edebilirsiniz arkadaşlar okuyanlar da yorumlayabilir iki örneği cvp yan yana kpyun mantıksız bir genişlik göremiyorum... kabul edilmeli mi edilmemeli ayrı bir tartışmadır ve edilmemesi gerekir noktasındayım lakin ilan edilen örnek sorular ortada iken şahsi düşüncem yerine ilana paraleldir demrk zorundayım