Sıkıntılı Forum Güncellemesi
-
Benden mi kaynaklanıyor bilemedim forum kullanılmaz halde
-
@sınavuzmanyrd ben de japonca reklam çıkıyo sizde de mi sorun aynı?
-
@kartel06 o bazen oluyor düzeliyorda yanlardan sohbet ve seçenekler sekmesi fırlayıp duruyor
-
@sınavuzmanyrd android ?
-
@kartel06 evet
-
@sınavuzmanyrd Sol tarafta çok sıkıntı yok da sağ tarafı zapt etmek zor oluyor
-
Reklam sayısıda artmış alışveriş sitesine girdim zannettim bence açil düzenleme gerekiyor
-
Bence bu formun çok tutulmasının nedenlerinden bir taneside reklam kalabalığının olmaması ama şimdi heryerde reklam çıkıyor form yöneticileri inşallah bunun önüne gecer yoksa forma giren sayısı azalır
-
Mobil site bu şekilde değişmiş eskisinden iyi olmuş. Ama mobilden girerken reklamlar can sıkıyor biraz.
![0_1511895185491_image.png](Yükleniyor 100%) -
@kilici hocam ne birazı kaçak film sitelerinden farkı kalmamış resmen açıkçası yakıştıramadım
-
@guyan-gelmiş arkadaşlar daha önce de açıklamıştı. maliyet çok oluyor diye reklam almak zorunda kalıyorlarmış. birazcık idare edelim artık bişey olmaz
-
Arkadaşlar sizden gelen feedbackleri yazılım ekibine ilettim. Muhtemelen değişiklik yapacaklar.
-
Ben de aynı problemi yaşıyorum.
-
Arkadaşlar reklam olacak tabi ben bu sitede normal üyeyim ve çokta memnunum diğer siteleride görüyoruz. Adamlar o kadar uğraşıyor bunun az biraz getirisi olsa ne olacak
-
@paca08 tabiki getirisi olsun ama bu kadar reklam bunaltmadı olmasa daha iyi bende formu çok beyeniyorum ama bu şekilde formun üye sayısı çok azalır çünkü rahatsız edici oluyor
-
boş yer kalmamış maşallah neyse bir iki tıklayalım arada ama fazla olmuş gibi bu kadar da
-
Arkadaşlar japonyadan yediğimiz gol siteyi güncellememize sebep oldu. Bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz. Reklam meselesinde de bazı denemeler yapılıyor, muhakkak düzenleme olacaktır.
-
@bunekadarçalışma ben azalacağını düşünmüyorum. En azından bu sitede seviye var. Belli noktalarda adminler olaya el atıp hadsizlere haddini bildiriyor. Bu işler böyle reklamsız olmaz sen bu forumun admini olsan belkide iki katı reklam koydurursun. Bu işler öyle kolay değil emek ister. Burada çok fazla yararlı bilgi var ve ben gerektiği zaman girip yararlanıyorum. Onun içinde reklamları beni rahatsız etmiyor.
-
Sağdaki sohbet sekmesi ha bire fırlıyor bence ikisi birarada olduğu eski hali daha güzeldi , son yazılan topiklerini oklara tıklamadan sağ sol yaparak gezmek imkansız hale gelmiş
-
Bide şu var kpss reklamı dönüyör tekuzem diye bem form yöneticilerinin bu yayını yada dershaneyi önerdiğini okumadım inanmadığı bir reklamın buraya koyulması bence olmamış insanlar buradaki yazılara güveniyor ama bu şekilde bir reklam alınması hiç olmamış