THY İİBF Mezunu Uzman Alım İlanı
-
Turkish Cargo Uzman/Memur Çalışma Arkadaşları Arıyor
Turkish Cargo “Satış, Müşteri İlişkileri, Pazarlama, Gelir Yönetimi, Kapasite Yönetimi, Üretim Planlama, Ürün Geliştirme, Anlaşma Yönetimi, Kalite, Depo Operasyonları, Mali İşler” vb. Alanlarda Görevlendirilmek Üzere Takım Arkadaşları Arıyor!
Genel Özellikler:
T.C. vatandaşı olmak,
01.01.1988 ve sonrası doğumlu olmak,
Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olmak,
Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 1 yıl tecilli olmak,
Aşağıdaki bölümlerden lisans derecesinde mezun olmak,Ekonometri Bölümü
Uluslararası İlişkiler Bölümü
Ekonomi Bölümü
Uluslararası İşletme Yönetimi Bölümü
Ekonomi ve Finans Bölümü
Uluslararası Lojistik Bölümü
Finansal Ekonometri Bölümü
Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü
Havacılık İşletmeciliği Bölümü
Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü
Havacılık Yönetimi Bölümü
Uluslararası Ticaret Bölümü
İktisat Bölümü
Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü
İşletme Bölümü
Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü
Küresel ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü
Lojistik Bölümü
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü
Lojistik Yönetimi Bölümü
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü
Maliye Bölümü
Kamu Yönetimi Bölümü
Maliye ve Ekonomi Bölümü
Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümü
Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü Siyaset Bilimi Bölümü
Sivil Havacılık İşletmeciliği Bölümü
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği Bölümü
Ulaştırma ve Lojistik Bölümü
Uluslararası İşletme Bölümü
Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi Bölümü Uluslararası İşletmecilik Bölümü
Uluslararası Finans Bölümü
Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümüİngilizce seviyesinin 01.10.2015 tarihi itibariyle en az aşağıdaki değerlerde olduğunu belgeleyebilmek (İkinci yabancı dil bilmek tercih sebebidir.)
YDS :60
TOEFL(IBT) :72Aranan Nitelikler:
Organizasyon, planlama ve takip yönleri kuvvetli,
Aktif sorumluluk ve insiyatif alabilen,
Takım çalışmasına yatkın,
Farklı iş süreçlerini aynı anda ele alabilen ve zaman hassasiyeti odaklı çalışabilen,
MS Office uygulamalarına hakim olan,
Tercihen hava kargo alanında deneyimi olan,
Etkili sözlü ve yazılı iletişime sahip olan çalışma arkadaşları arıyoruz.Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol:
Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir.
İlan kriterlerini sağlayan tüm adaylar sözel yetenek ve sayısal yetenek yazılı sınavlarına davet edilecektir.
Çalışma yeri İstanbul olup çalışma süresince Turkish Cargo operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir.
İlan yeterli başvuru alınana kadar yayında kalacaktır.
Mülakat öncesinde adayların yukarıda belirtilen kriterlere uygunluğunu belgelemeleri istenecektir. Kriterlere uygun olmayan adaylar sürece devam edemeyecektir.
Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi akabinde istihdam süreci tamamlanacaktır.13.10.2017 Tarihinde Güncellendi
-
Çalışma yeri İstanbul olup çalışma süresince Turkish Cargo operasyonunun olduğu tüm yerlerde görevlendirme yapılabilir. ???? Bu ne demek simdi arkadaşlar ? her yerde calistirilabilir demek sanirim
-
@shady öncelikli çalışma yeri istanbul ama operasyonel sebeplerle yani iş dolayısıyla başka şehirlerde de görevlendirme yapılabilir gibi bir anlam çıkıyor. ???
-
Merhaba arkadaşlar, sınav 2 hafta içinde açıklanır dendi. Bu hafta boyunca bekleyeceğiz anlaşılan. Daha önceki sınavlar kaç gün içinde açıklandı? Açıklanırken sadece mülakata kalanlar ile mi iletişime geçiliyor?
-
@akbabos bugün mülakat daveti aldım dostum ben. Başka forumlarda olumlu veya olumsuz dönüşlerin yapıldığı söyleniyor.
-
@marx telefon ile mi dönüş yaptılar hocam nasıl oldu? Mülakat ne zaman?
-
@marx tebrik ederim bu arada...
-
mail ile dönüş yapılıyor.
-
@akbabos teşekkür ederim dostum. Dönüş mail ile oldu.
-
@marx merhaba arkadaşlar thy nin yaptığı sözel yetenek ve sayısal yetenek yazılı sınavların içereği nedir ? ales tarzı bir sınav mı
-
@hoffafd hocam ALES’te sorulan mantık sorularının biraz daha kolayları soruluyor. Aslında sorular zor değil fakat süre yetmiyor genellikle. Soruların çoğunluğu iq testlerindeki sorulara paralel diyebilirim.
-
merhabalar, herhangi bir haber veya
dönüş alan var mı? -
@123654 Herhangi bir dönüş olmadı henüz hocam. Tahminim önümüzdeki hafta hareketlilik olacağı yönünde.
-
Turkish Cargo'da çalışan bir arkadaşım yarın sonuçlarla ilgili iletişime geçileceğini söyledi, muhtemelen de öyle olur
-
Arkadaşlar cumartesi günü olan mali yardımcılıl sonavı hakkında bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaslar cumartesi gunu uzmanlik icin bilgisi fikri birikimi olan varmidir
-
@nevsinmengü olumlu olanlara dönüş mü yapılacakmış yarın?
-
@nevsinmengü teşekkürler bilgi için
-
@marx teşekkürler
-
@hattorihanzo hocam genel uzmanlık sınavına girmiştim ben daha önce. Sorular mantık sorularıydı ve alese yakın sorular vardı. Bir kısmı da IQ testlerindeki sorulara paraleldi. Daha çok zaman kısıtı altında doğru fazlası önemliydi benim girdiğim sınavda. Ancak sınav aynı şekilde mi olur onu bilemiyorum maalesef.