TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İş Bankası Uzman Yardımcısı & Müfettiş Yardımcısı Alımı 2017

DİĞER
    4
    9
    2920
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • rochas
      rochas Son düzenleyen:

Müfettiş Yardımcısı Alım Sınavı – 02.12.2017
      ​Uzman Yardımcısı Alım Sınavı - 16.12.2017

Hayırlı olsun

https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar/Sayfalar/acik-pozisyonlar.aspx

Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az önceki zamandır

kazm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • kazm
        kazm @rochas Son düzenleyen: burcuburcu

@rochas kardeş bilmem kaç gün önce gelmiş ilanı yeniymiş gibi açmışsın buraya toefl 85 ister bilmem ne ister. bir de hayırlı olsun diyorsun bunun neyi hayırlı olacak sana hayırlı olsun!!!

rochas 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • A
          alicnplt94 Son düzenleyen:

müfettişlik için başvuru tarihi sona ermiş ama uzmanlık için son gün 10 aralık. yalnız asgari dil 85 istiyorlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • rochas
            rochas @kazm Son düzenleyen:

@kazm, içinde söyledi: İş Bankası Uzman Yardımcısı & Müfettiş Yardımcısı Alımı 2017

kaç gün önce gelmiş ilanı yeniymiş gibi açmışsın buraya toefl 85 ister bilmem ne ister. bir de hayırlı olsun diyorsun bunun neyi hayırlı olacak sana hayırlı olsun!!!

Arkadaşım ben ilanı yeni gördüm ve baktım burada bununla ilgili bir başlık yok bilgilendirmek istedim.Kaldı ki uzman yardımcılığı için açtım son başvuru 10 Aralık.Okumamışsın bile aklı yok fikri var misali .Ben başvurmayacağım ayrıca bu sınava , bilgilendirmek için açtım.

• kazm
              kazm @rochas Son düzenleyen:

@rochas ben ilanı okuyalı çok oldu. Nasıl aklı yok fikri var ben sana ilanın süresi geçti mi dedim de tarih yazdın oraya ilan geleli çok oldu yazdım sadece. ayrıca toefl 85 üstü alan adam emin ol senden benden iyi takip edıyordur bu tür ilanları. istersen başvur beni ilgilendirmez.

rochas 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • rochas
                rochas @kazm Son düzenleyen:

@kazm, içinde söyledi: İş Bankası Uzman Yardımcısı & Müfettiş Yardımcısı Alımı 2017

lanın süresi geçti mi dedim de tarih yazdın oraya ilan geleli çok oldu yazdım sadece. ayrıca toefl 85 üstü alan ada

İlan geleli çok olmuş olabilir ama burada herhangi bir başlık yok bununla ilgili ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum.Tabi sizin gibiler için eğer sen başvuramıyorsan insanların bilip/bilmemesi çok da önem arz etmiyor.İnsanın gözünden kaçabilir ayrıca sen TOEFL 85'i gözünde çok büyütmüşsün.Madem seni ilgilendirmez o zaman sana hayırlı olsun diye yazmayacaksın.

kazm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • M
                  manifatura1 Son düzenleyen:

tartışmanıza özelden devam edebilir misiniz? GUY ya da Kaymakamlık başlıkları gibi burada da kavga çıkmasın

• kazm
                    kazm @rochas Son düzenleyen:

@rochas hala aynı görüşteyim arkadaş bu ilan sana hayırlı olsun...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • kazm
                      kazm @manifatura1 Son düzenleyen:

@manifatura1 yöneticiden rica eder misin kaldırsın bu başlığı başvuran başvurdu zaten gereksiz bir başlık yeni bir ilan gibi görüp millet umutlanmasın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • 1 / 1
                      • İlk ileti
                        Son ileti