İş Bankası Uzman Yardımcısı & Müfettiş Yardımcısı Alımı 2017
-
Müfettiş Yardımcısı Alım Sınavı – 02.12.2017
Uzman Yardımcısı Alım Sınavı - 16.12.2017Hayırlı olsun
-
@rochas kardeş bilmem kaç gün önce gelmiş ilanı yeniymiş gibi açmışsın buraya toefl 85 ister bilmem ne ister. bir de hayırlı olsun diyorsun bunun neyi hayırlı olacak sana hayırlı olsun!!!
-
müfettişlik için başvuru tarihi sona ermiş ama uzmanlık için son gün 10 aralık. yalnız asgari dil 85 istiyorlar.
-
@kazm, içinde söyledi: İş Bankası Uzman Yardımcısı & Müfettiş Yardımcısı Alımı 2017
kaç gün önce gelmiş ilanı yeniymiş gibi açmışsın buraya toefl 85 ister bilmem ne ister. bir de hayırlı olsun diyorsun bunun neyi hayırlı olacak sana hayırlı olsun!!!
Arkadaşım ben ilanı yeni gördüm ve baktım burada bununla ilgili bir başlık yok bilgilendirmek istedim.Kaldı ki uzman yardımcılığı için açtım son başvuru 10 Aralık.Okumamışsın bile aklı yok fikri var misali .Ben başvurmayacağım ayrıca bu sınava , bilgilendirmek için açtım.
-
@rochas ben ilanı okuyalı çok oldu. Nasıl aklı yok fikri var ben sana ilanın süresi geçti mi dedim de tarih yazdın oraya ilan geleli çok oldu yazdım sadece. ayrıca toefl 85 üstü alan adam emin ol senden benden iyi takip edıyordur bu tür ilanları. istersen başvur beni ilgilendirmez.
-
@kazm, içinde söyledi: İş Bankası Uzman Yardımcısı & Müfettiş Yardımcısı Alımı 2017
lanın süresi geçti mi dedim de tarih yazdın oraya ilan geleli çok oldu yazdım sadece. ayrıca toefl 85 üstü alan ada
İlan geleli çok olmuş olabilir ama burada herhangi bir başlık yok bununla ilgili ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum.Tabi sizin gibiler için eğer sen başvuramıyorsan insanların bilip/bilmemesi çok da önem arz etmiyor.İnsanın gözünden kaçabilir ayrıca sen TOEFL 85'i gözünde çok büyütmüşsün.Madem seni ilgilendirmez o zaman sana hayırlı olsun diye yazmayacaksın.
-
tartışmanıza özelden devam edebilir misiniz? GUY ya da Kaymakamlık başlıkları gibi burada da kavga çıkmasın
-
@rochas hala aynı görüşteyim arkadaş bu ilan sana hayırlı olsun...
-
@manifatura1 yöneticiden rica eder misin kaldırsın bu başlığı başvuran başvurdu zaten gereksiz bir başlık yeni bir ilan gibi görüp millet umutlanmasın.