2017 Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (33 Kişi)
-
92.05 puanla 109 sıralama ile başvurdum ama ihtimal vermiyorum gelmesine pek
-
@satrab olur senin iş
-
Kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler bölümünden katılacaklar biraz dezavantajlı geliyor bana kpss alan çalışırken zaten bölümün içeriğinden uzaklaştık maliye iktisat gibi konularında ve içeriğinde belirlilik yok ustüne sınırları konuları belli olmayan bir alan sınavlarda mülakatlarda da pek sorulmadığı için nasıl sorular çıkabileceğinide bilmiyoruz.üniverste dönemini bol bol bölümüyle ilgili kitap okuyanlar faydasını bu mülakatta görecektir
-
Ben mülakatta sorulan sorulara verilen doğru cevapların etkili olduğunu düşünmüyorum. Mülakat farklı parametrelere dayanıyor. Bunu alana hazırlanan çoğu arkadaş bilir.
-
Bu arada kurumu bir ben mi arıyorum ? Bir mülakat listesini yayınlamak bu kadar mı zor ? Bir güne yayınlanabilecek liste bir hafta oldu ortada bir şey yok bizde planlamamızı ona göre yapıyoruz.
-
@paca08 kurumda çalışanların rahatını ne bozuyosun hocam. Lak lak etmekten yoruldular dur biraz dinlensinler. Keyifleri yerine gelince açıklarlar. Sen ben biz kimin umurundayız.. ( kurumda layikiyle çalışanları tenzih ederim )
-
@paca08 hocam bekliyoruz.başka be gelir elden
-
@oruçreis Hocam doğru bir an sinirlendim. Niye açıklanmıyor kaç gün oldu diye sonra bürokrasi aklıma geldi ve sustum. Mülakatta bürokrasi nedir diye sorarlarsa cevap olarak bu olayı örnek verelim mi
-
@paca08 denemesi bedava
-
@paca08 ver tabii, elenecekler listesinde birinci sıraya altın harflerle PACAO8 yazarlar hatta nakşederler oraya, ver bence verecek başka örnek bulamadın mı derlerse konuyu ifade özgürlüğü ne getirerek noktayı koyarsın
-
Epdk dan daha ses seda yok mu?
-
@accosator sabahleyin aradım.yayımlanacak liste hazır imzası bekleniyor dendi
-
Epdk nın sitesi de bi sevimsiz bi tipsiz ki
-
Bugün de açıklanmıycak galiba.
-
@genclerbirlikli yarin mesai saatinin bitmesine yakin aciklarlar. Klasik memur zihniyeti. İnsan bekliyor ki bari üst kurullar bu saçma gelenegi sürdürmesin, ama her seferinde bu düşüncenin Türk memuriyet zihniyetine bir kaç beden büyük geldiği gercegiyle yüzleşiyoruz maalesef..
-
@magduriibfli çok haklısınız
-
Sanırım mülakat listesi mülakat tarihinde açıklanacak ama bizde zaten ışınlanma özelliği olduğundan problem değil. İstediğimiz anda işimizi, gücümüzü bırakıp ışınlanabiliyoruz nede olsa değil mi ?
-
Hayır olan uçak biletine oldu her dakika artiyor. İnşallah aciklanir. Hiç mevzuat bakmadım daha bide o var
-
İlana baktım süre yazmıyor yani mülakat listesi şu tarihte açıklanır diye bir ibare yok ama başvuru süresi diye bir şey var. Mesela ben 21 kasımda başvurup da ya amann boşver 1 günden nolacak canım diyormuyum ? Demediğimize göre EPDK gibi üst kurulun biraz daha ciddiyetle işini yapmasını bekliyoruz. İlla gidip Bimer, Cimere şikayet mi edelim. Yani üstten baskı yemedikçe bu bürokrasi iş yapmayacak mı acaba ?
-
Açıklandı, iibf 93.18296 ile kapatmış.