2017 Eximbank uzman yardımcısı ve müfettiş ilanı
-
Listeyi inceledim, kpss puanlarını bildiğim bir kaç kişinin sınav puanını hesapladım; sınavdan 60 almak yeterli olmuş.
Ayrıca tecil işinin peşini bırakmamışlar askerlik durum belgesi istemişler, tecili yanlış girip sınava gidenler ettiği masrafla kalacak, diğer adayların önünden bir kaç rakip elenecek böylece. Kazananlara tebrikler, tecil istediği için ( kazansak zaten kendileri 3 sene tecil yapacaklardı, gereksiz bir şart bence) eximbank a teessüfler
-
hocam eximbank askerliği tecil etmiyor diyebiliyorum. ayrıca askerlik belgesi konusunda kurumu aradım tecil belgesinde 4 kasım 2018'i geçen tüm tarihleri kabul edeceklerini söylediler. Yani başvurudaki ile belgenin farklı olması önemli değil yeter ki 4 kasım 2018'i geçsin.
-
uzman yardımcılığı için ilanda sayı belirtmemişlerdi. şimdi de 70 kişiyi mülakata çağırdılar. sizce kaç kişiyi istihdam edecekler?
-
@akbabos genelde mülakata alınacak kişi sayısının iki katı çağrılıyor, bunda da öyledir diye umut ediyorum
-
@ozge2 evet genelde öyle olur bende müf için öyle bekliyodum 3 kişi çağırırlar dedim ama sınava giren herkesi mülakata cagırmışlar.
-
@montekristokontu sayı başvurunun çok altında olduğu içindir belki, bankacılık uzman yrd için 144 kişi sınava çağrıldı 70 kişi de mülakata
-
arkadaşlar listeye giren herkesi tebrik ederim. Merak ettiğim; mülakatta ne gibi sorular yöneltmişler ve neye dikkat ederek değerlendirme yapmışlar? bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
-
Sınava 244 kişi çağırıldı benim bildiğim ve excel de gördüğüm @ozge2
-
@newmülkiye haklısınız ben de excelde baktım yeniden yazılıya 244 kişi çağrılmış, sözlüye 70
-
Peki arkadaşlar sözlü mülakatın içeriği hakkında bilgisi olan, tahmini olan var mı?
-
eximciler son durumlar nasıl mülakata son 2 gün heyecan var mı
-
Arkadaşlar forumlarda nette araştırıyorum ama eximbank mülakatlarıyla ilgili en ufak bir bilgi bulamadım.Gerçekten bilgisi olan tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi bi whatsapp gurubu falan var mı
-
@dmtslmn memurlar.nette geçmiş yıllarda bikaç başlık açılmış ama mülakat sorularını pek paylaşan çıkmamış iki üç tane var
-
@ozge2 teşekkür ederim bakacağım şimdi eski yıllar da olsa faydası olur, başarılar size de
-
Arkadaşlar mülakat nasıl geçti/geçiyor durumlar iyi mi:)
-
Mülakatla ilgili genel bilgi vereyim malum kimse yazmıyor bizden sonra gireceklere referans olur. Ortalama 20 dk sürüyor ama 30 dk süren de oldu 11 dk sürende. Zamanı kıstas almamak lazım. İlk 5 dk genel konuşma ve tanışma havasında geçti. Ardından banka ile ilgili sorular geldi. Sonra alandan soru geldi. En son aşama da önünüzde dergi gibi kitaplar içeriğinde makaleler var bir sayı söylüyorlar ve orada o makaleyi bulup önce okuyorsunuz ardından çeviri yapıyorsunuz. Makale nispeten zor genelde terim ve uzun cümlelerden oluşuyor. Bitince ingilizce bir kaç soru geliyor onlar daha kolay. Makale kısmında iyiyseniz belki sormazlar bile. Ortam genel olarak rahat. Sabit bir güler yüzlü bir somurtkan üç tane de ilgisiz kişi var. Hepinize başarılar hakedenlerin kazanması dileğiyle.
-
Makalenin ve ingilizce soruların konuları nelerdi peki?
-
makale para politikası ile alakalıydı sorular alan soruları idi.
-
@jbsay, içinde söyledi: 2017 Eximbank uzman yardımcısı ve müfettiş ilanı
makale para politikası ile alakalıydı sorular alan soruları idi.
Beklediğim gibiymiş.Teşekkür ederim.
-
@genclerbirlikli Yazılı sınavdan en yüksek alanların puanları 60 ile 70 puan arasında, kpss puanları kurtarmış çoğu adayı çünkü 40 alan bile listeye girebilmiş kpss sayesinde.