2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. Kaderimde hayatımın bir kısmını Gaziantep de geçirmek varmış. Şükürler olsun.
-
@ansızınbirilan katiliyorum hepimize hayirli olsn 2 girisimde allh nasip etti
-
Arkadaslar biz simdi kesin atandik dimi ? annem sorup duruyor hala inanamiyor kadin o kadar yildir issizim ki
-
@nrzmrh hiç alakam yok yazmadan edemedim Çok mutlu oldum sizin adınıza ne güzel gün ne kadr mutlusunuzdur kim bilir darısı başıma
-
@meltemgüler cok tesekkur ederim allah size de nasip etsin:)
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederiz,hayırlı uğurlu olsun. Guy asil olarak kazanan ve aynı zamanda 8.pro denetmen yardımcılığı asil listesinde olup da çeşitli sebeplerle guy'u tercih edecek arkadaşları feragat konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz. 8.promosyon yedeklik duyurusu gelmeden feragat etmeniz sıra bekleyen bizler için çok önemli bu konuda lütfen duyarlı olunuz.
-
@yılmazadam dostum bu konu hakkın da bi bilgi edinirsen banada haber verirmisin
-
@emreoguz ikametgahın olduğu yer yapıyor
-
@black teşekkür ederim
-
Hazırlanmaya başlarken guy olsun benim olsun demiştim. Çok şükür ki nasip oldu. Hala inanamıyorum. Arada bi listeye girip tekrar bakıyorum iş başı yapmadan da kendimi daha inandıramıcam sanırım: )
-
merhabalar herkese hayırlı olsun eğitim sadece tek bir ilde mi oluyor yoksa atanılan yerde mi ? herkesin soruşturması farklı zamanlarda mı bitiyor yani bazıları geç bazıları daha erken mi işe başlıyor ?
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ediyorum. Benim bir sorum olacak.
Kasımda askerim kurumdan belge alarak tecil ettirebiliyor muyuz yada kurum kendisi mi yapıyor. -
@turkkızı Ben de aynı şekilde başka semtler istiyorum bunu nasıl belirtebiliriz ki acaba
-
Hepinizi tebrik ederim tercihini yap üyeleriiiii çok şükür bu günü görmek nasip oldu. Hala arada rüyada mıyım diye düşünüyorum bi kaç güne idrak ederim sanırım :))
-
@nzm kurumdan belge alıp tecil ediliyo diye biliyorum hocam. Yarın arayıp daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz
-
Merhaba arkadaşlar. Mülakatı kazandık şükür . Acaba bu saatten sonra soruşturma olumsuz olur mu daha önce böyle bişey duydunuz mu ? Kesin kazandık mı
-
@ff Çok teşekkürler. Yarın kurumu arıyalım bi inşallah dediğiniz gibi olur da tecil ettiririm.
-
@nzm hocam ozelden yazdim bakar misin
-
@tusaoo, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Merhaba arkadaşlar. Mülakatı kazandık şükür . Acaba bu saatten sonra soruşturma olumsuz olur mu daha önce böyle bişey duydunuz mu ? Kesin kazandık mı
Evet cok guzel soru tecrubeli arkadaslar cevap verebilir mi ????
-
@silbaştan istediğimiz ilçeyi seçebiliyormuşuz demiş arkadaş