Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
-
Duyum alan var mi arkadaslar her hangi bir ajanstan bende bati akdenizi bekliyorum. Biz de bilmiyoruz diyorlar aradigimda?
-
Batı Akdeniz'den çok önce yapıldığı halde DİKA, GEKA ve SERKA'dan bile hala bir sonuç yok. DİKA ve SERKA bugün yarın açıklanır şeklinde bilgi vermişti ama hareket yok.
-
Serkanın yöneyim kurulu toplantısı da yapıldı salı günü, marka nın yk toplantısından 1-2 gün sonra açıklanmıştı bugün mesai bitimine bi umut var bende açıklanacağına dair
-
@yedimdegeldim inşallah öyle olur. Serka dika açıklanirsa sira bati akdeniz daka ve guney egeye gelir
-
Arkadaşlar karamsar olmak istemiyorum ama ben bakmayi bıraktım. Yani açıklayacağına dair umudum falan kalmadı dikkat edilirse atanacagima dair demiyorum açıklanacagina dair diyorum, o derece yani..
Ne halleri varsa gorsunler valla cuma itibariyle hic umrumda bile değil baska sınavlara calismaya başladım zaten çoktan bunu artik unutacam.
Her hafta stres olmaktan sıkıldım yahu biz de insanız, Alan çalışıyoruz diye bize robot muamelesi yapilmasindan bıktım -
@te_go_çı cok haklisin kardesim 4 ayi geçti ses seda yok. Bu saate gvs filanda kalmaz neyi bekliyorlarsa
-
Herkese selamlar. Bağlı olduğum ilçenin Emniyet Müdürlüğü'ne gittim, hakkımda yapılan bir güvenlik soruşturması varsa akıbetini öğrenmek için; ancak dediler ki kazanmış olsanız bile bu form teslim edilmediyse ilçe olarak biz bir soruşturma yürütemeyiz, burada isminiz çıkmaz. Dönüp bakıyorum; hiçbir Ajans ilanında başvuru için gerekli evrak arasında "arşiv araştırması güvenlik soruşturması formu" görmüyorum. Bu kazanamadığımız anlamına da gelebilir. Acaba bu form yalnızca merkezi atamalarda mı oluyor? Forumlara baktığımda merkezi atamalarda sonuçlar belli olduktan sonra kazananların ilgili yerlere evrak teslim ettiklerini bildirdiklerini görüyorum. Sizler bu formu bir yere teslim ettiniz mi? A grubu ile B grubu arasında bu açıdan bir fark mı var ne dersiniz? Teşekkür ederim. Herkese kolaylıklar.
-
@laboromniavincit kazandığınız açıklandıktan sonra o formu teslim ediyorsunuz şu aşamada teslim etmiş olamazsınız.
-
@burcuburcu Bilgi için çok teşekkür ediyorum. En azından kazanmadığım kesin değil diye sevindim. Ancak anlamadığım konu şu: bu formu teslim etmeden güvenlik soruşturması yapılamıyorsa Ajanslar 4-5-6 aydır neyi bekliyor? Bir de diyelim kazandığımız açıklandı ve bu form bizden istendi. O zaman 6 ay daha bu form ile ilçelerde güvenlik soruşturması yapılması için bekleyecek miyiz?
-
@laboromniavincit üzülerek söylüyorum ki aynen öyle, bir soruşturma açıklanmadan önce bir soruşturma açıklandıktan sonra yapılıyor bu çok belli. İkisi içinde bu şekilde uzun bekleme süreleri var...
-
Duyum alan var mi arkadaşlar?
-
Serka bugün açıklandı. Aşağıdaki linktedir:
http://www.serka.gov.tr/duyuruDetay/sozlu-yarisma-sinavi-sonuc-duyurusu/496.html
-
Selam arkadaşlar aramizda serkaya kalan var mi. Ogrenelim sevinelim
Bu arada, Serka geldiyse dika ve karacadag sa yakındır o zaman -
@te_go_çı, içinde söyledi: Kalkınma Ajansları Bilgi paylaşım platformu
Bu arada, Serka geldiyse dika ve karacadag sa yakındır o zaman
Kazananlara hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bir an önce başlama yazılarınız da gelir. Kazanan adaylar için arşiv araştırması güvenlik soruşturması formu istenecek mi bilgilenmemiz için öğrenince bilgi verebilirseniz çok seviniriz.
-
Kazananlara hayırlı olsun. Darısı bize inşallah. Serkayı kazanıp başka yerlere başvuru yapan var mı acaba?
-
Darısı bakaya inşallah
-
Bizden biri yok galiba yoksa yazardi..
Hayırlısıyla bizimki de olur ınş -
@te_go_çı insallah kardeşim.
-
arkadaslar dikanin sonuclarida badbakanlikta eli kulagindadir diyorlar yani bu ay icinde aciklanmasi bekleniyor
-
@yorgun-demo bu sefer emin misin peki