HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@hakperest46 hocam telefondan nasıl foto yükleniuo
-
@ddguy onu bilmiyorum hocam ya
-
@ddguy https://hizliresim.com/ al buraya yükle link çıkar atarsın mesajlara
-
Optikleri İst üni okuyacaksa o sınav 2 haftada açıklanmaz.Bundan çok basit ve daha az öğrencinin girdiği sınavı bile 2 haftadan daha uzun sürede açıklıyorlardı
-
@semihylc dosyayı yüklüyorum ama olmuyo ya anlamadım valla
-
Arkadaşlar turizm ile ilgili soruyu ne yaptınız
-
@amorro-robinson uluslararsı toplantılara vs öle bişiler vardı onu yaptım
-
@semihylc iki şık arasında kaldım geleceği tahmin etme ona göre bir şeyler yapmak falan vardı onu yaptım
-
@amorro-robinson Bende en az 4-5 soru arasında kaldığım böyle 2 şıkda doğru gelen sorular olmuştur hatta bazı arkadaşlar iki şıkkın doğru olduğu soruların olduğunu söylemişlerdi.
-
Dostlar bu ticari temsilci sorusu makina satimi olmicakmi, soru hangisini yapamaz diyodu bunun için özel yetki lazım ben mi yanlış hatırlıyorum ?
-
@friedman98 gayri menkul satamaz özel izin gerekli
-
@friedman98 o soru hangisini yapabilir değilmiydi ? Onunda cevabı makina satımı değil mi
-
@semihylc valla hocam ya ben soruları yanlış okudum ki birden fazla soru için böyle olmuş çok garip sorularmi değişikti acaba
-
https://i.hizliresim.com/Oyjvbz.jpg buraya bi tıklayın arkadaşlar ya
-
@ddguy vay arkadaş cidden açıklarlasınlar helal olsun ne hız
-
@semihylc gelen cevap bu işte bilmiyorum artık
-
Arkadaslar biraz konuyu dagitmis olacagim ama kafama takilan bi konu var internetten baktim bu konuyla ilgili bi aciklama bulamadim .acaba bilgisi olan arkadaslar mevcutsa esim polis ben de farzedelim ki bankaci oldum esim yanima gelebiliyor mu ? Ilerde onun tayini cikarsa es durumundan gidebilir miyim yoksa omur boyu kazanilar sehirde mi gorev yapariz ? Bilgisi olan arkadaslar bi aciklama getirebilir ler mi cok sevirnirim?
-
@semihylc 11 şubat 1959 da imzalanan Zurich ve Londra Antlaşmaları cvp Londra.
-
Şirketlerin yazılış isimleriyle ilgili bir soru vardı arkadaşlar cevabı hatırlayan ?
-
Arkadaslar 19u aciklanack demis uni daha ne soru tartisiyonuz