HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
- 

@duryy ben varımm:) 
- 

@busradncer benim fena değildi ya. Sınavdan sonra umutluyum yani  
- 

@derya-senol sizin nasıl geçti sınavınız 
- 

@duryy ilk çıktığımda tarih hariç çok iyi gibiydi ama cevapları gördükçe saçmaladığımı anladım şimdi 60ı geçmenin planını yapıyorum hocam hakkımızda hayırlısı 
- 

Erzurum yazan var mı? 
- 

@öktem_ilteriş ben yazdım umarım düşük kapatır. 
- 

@elif7    ️ ️   ️ ️
- 

@deuceko sizin nasıl gecti hocam, kaç doğru bekliyorsunuz 
- 

Amasya yazan varmı arkadaşlar 
- 

@derya-senol bende sizden farklı değilim valla. Hayırlısı olsun. 
- 

Yav 81 il şimdi alım mi yapcak küçük illere hepi topu kaç kişi başvurur ki 
- 

Ben cozemedim bu ilani 
- 

@ddguy sınav sadece Ankara'da olmadığı için katılım yüksek olmuştur hocam küçük şehirlerden de sürpriz olabilir bence puan bakımından. İlan yokluğu döneminde olduğumuz için öyle düşük puanlarla kapatan şehir olacağını sanmıyorum. 
- 

@kilici meselâ bayburta kaç kız başvurdu kaç kişi alacak  
- 

@ddguy   neden özellikle kız onu anlamadım yalnız neden özellikle kız onu anlamadım yalnız Çok fazla şehir varsa durumlar değişebilir ama Bayburt mesela yüksek kapatmaz gibi. Çok fazla şehir varsa durumlar değişebilir ama Bayburt mesela yüksek kapatmaz gibi.
- 

Arkadaşlar küçük şehirlerin şansı çok mu az. Cevrenizden yerleşen var mi daha önceki yıllarda. Küçük şehirlere. 
- 

arkadaşlar hangi şehir kaç kişi alacak, hangi şehire kaç kişi başvurdu kimse bilmiyor. bu yüzden saçma sapan halkbankası insan kaynakları yönetimine soru soruyo gibi konuşmayın. rica ediyorum. 
- 

@kilici ayyy o kız klavye hatası kız değil kaç kişi olcakti yanlış olmuş   
- 

@oguzidane aynen ya yorum yapmak imkansız hakkaten ama değişik bi sınava girdik ve değişik bi alım oldu bu 
- 

@ddguy   Hocam kimse bilmiyor işte kaç kişi olduğunu o yüzden tahmin yürütmek zor. Ama tahminim Bayburt'ta bir tane Halkbank şubesi vardır Hocam kimse bilmiyor işte kaç kişi olduğunu o yüzden tahmin yürütmek zor. Ama tahminim Bayburt'ta bir tane Halkbank şubesi vardır