2014 KPSS A Türkiye 3.sü , 2015 KPSS A Türkiye 35.si
-
Daha da yorum yok.
-
-
@sayıştay bu nedir hocam?
-
Bu iibf mezunu bir kardeşimizin girdiği sınavlardaki başarı durumu. Kendisi 2014 kpss a da Türkiye 3. sü olmuş , 2015 kpss a da Türkiye 35. si olmuş , girdiği bakanlıkların yazılı sınavlarını geçmesine rağmen hepsinde mülakatlarında elenip en sonunda Kpss b den merkezi yerleştirme ile memur olmuş bir kardeşimizin hikayesi.
-
-
Çarpıtan kim iktidar yalakası arkadaşım ? Blogu hepsini inceledin mi ? İddia değil gerçek , 2014 kpss Türkiye 3.sünün blog sayfası orası.
-
Bu tabloda girdiği sınavlardaki puanı , başarı durumu , Kpss sınavlarındaki durumu dahil. Bu kadar mı gözünü bürüdü yalakalık sacred ?
-
@sayıştay lafa bak "iktidar yalakasi" okudum insanlar da okusun diye link attim sen gibi gorselin uzerine kendi yorumunu ekleyip milleti manipule etmiyorum.burada insanlarin umudu pamuk ipligine bagli.sen gibi umutsuzluga surukleyecegime hic agzimi acmam.acmam ki insanlarin o ufacik umudu devam etsin.bre vizyonsuz bre gorgusuz destek olacagina kostek olma
-
Ortada bir gerçek var onu paylaşıyorum. Ne alakası var çarpıtma diye yazacağına efendi gibi şimdi attığın mesajı yaz. İnsanları umutsuzluğa kapılmasın diye.
Ortada manipüle etme , insanları umutsuzluğa sürükleme yok . ORTADA BİR GERÇEK VAR GERÇEK ! Puanlar ortada girdiği sınavlar ortada. Sen gelip bu ne biçim iş nasıl giremez diyeceğin yerde , mülakatın yanlışlığını savunacağın yerde üste çıkmaya çalışyıorsun zeytinyağı gibi. AYıp denen bir şey var arkadaş.
Polyannacılık oynamıyoruz biz burada Türkiye'nin gerçekleri bunlar !
-
@sayıştay lan ortada kayit yok kurek yok adamin blogu var ve subjektif bisey bu forumda herkes bi iddaa varsa onun kaynagini sorar ve herkes birbirine destek olmak icin ugrasiyor.sen adamin sayfasindaki paint ciktisini koymusun bide yorum yok yazmisin hadi ordan be hadi ordan
-
Zaten sizin bu görüşünüz Türkiye'de hakim olduğundan bir arpa boyu yolda almıyoruz.
Bankaları dolandırırlar yalan dersiniz mahkemenizde aklarsınız , elin amerikan mahkemesinde her şeyi itiraf eder bakanlarına rüşvet verdiğini ispatlar yalan dersiniz , komplo dersiniz.
Ergenekonu , odatvyi , balyozu , askeri casusluğu davalarında insanları boştan yere hapise attır , üstüne çıkar pardon Feto terör örgütü yapmış dersiniz.
Olayın üstünü kapatırsınız. neler neler
-
@sayıştay hocam benim de b planım merkezi, arkadaş yılmamış uğraşmış ama en sonunda pes etmiş, giremezsem ben de b den aranırım diyorum ama arkadaş kadar bekliycegimi sanmıyorum
-
@sayıştay yahu birader sana kimse bu olay yok demiyo okuman yokmu seni yazdigima bak neresinde bu yok yaziyor.sana diyorum ki bu olay vardir elbet ama boyle baslik acip ahkam kesecek ne var ne sen burda bi tarafini yirtsan bisey degismeyecek otur dersini calis moral bozma isine bak
-
Şaşırmadim normal bü ülkede bunlar
-
Sen yenisin galiba
-
Bnm arkadaşım vardı kızın kpss p35 i 97 idi 11 tane mülakattan elendi(yds puanıda 80 küsürdü) girdiği tüm sınavlarıda derece ile kazAndı, bunlar oluyor maalesef
-
Artık anormal bile gelmiyor bu durumlar tepkisizleştik iyice
-
Sayıştaydan elendim, gümrük müfettişliğinden elendim, bddk murakıplığından elendim, vergi müfettişliğinden elendim, guydan elendim, mhuydan elendim, halkbank içkontrolörlüğünden elendim, ziraat bankası müfettişliğinden elendim, sgk denetmenliğinden elendim, tarım kredi kooperatifleri müfettişliğinden elendim. Kpss 18. yim, bu elendiğim mülakatların çoğunun sınavında da derece yaparak kazanmıştım. @iyimser16 arkadaşımızın bahsettiği kişiyi de tanıyorum.
-
Arkadaşı tebrik etmek lazım. Evet sonuç hüsran ama zaten kendini kanıtlamış ve bence kaybeden kurumlar olmuş. Umarım bu ülkeye bir gün liyakat uğrar.
-
@pow3rtech bahsettiğim arkadaş sen olmayasın kardeşim sanada ağır geçmiş olsun yaa