2014 KPSS A Türkiye 3.sü , 2015 KPSS A Türkiye 35.si
-
bu kadar haksızlık da olmazki
-
@pow3rtech Forumda gördüğüm en başarılı adamlardan birisin. Ne diyim valla sınavın çok büyük.
-
@pow3rtech hocam neden ya neden yani en azından bir sgk denetmenlik bile neden olmaz ya , bunun bir sebebi olabilir mi sizce altında bişey mi var diye düşündürüyor insanı ne biliyim herhangi bir kurumlara ters gelebilecek durumunuz olabilir mi güvenlik soruşturmasında vs , yanlış anlamayında kendimde olsam bir düşünürdüm naptım ben ya ne suç işledim neyim var falan diye
-
@maxmin Hiç boğaziçi mezunu kpss'ye hazırlanan gördün mü? Ya da galatasaraylı? Koç, sabancı, bilkent'te burslu okumuş? Yurtdışında okuyup gelmiş? İlla ki vardır da tek tük, şimdi genelleme yapıyoruz şurada yok ben bunu tanıyorum diye itiraz etmeyin. İşte bu çocuklar neden kpss'ye hazırlanmıyorsa, işte bende o nedenlerden birisinden dolayı girdiğim her mülakattan eleniyorum. Devlet neden kendi zeki çocuklarını devletten soğuttuysa , işte benimde elenme nedenim bunun sebeplerinden bir tanesi. Yok, keşke soruşturma olsa, soruşturma sebep olsa ben neden sınavlara gireyim, özelde de iş bulurum, hatta reddettiğim işler oldu. Daha fazla yazmayacam bu başlığa, yazdıkça canım sıkılıyor.
-
En güzel yerler sizin olur inşallah sonunda Allah sabır versin @pow3rtech
-
Aramızda da aynı yolu yaşayan arkadaşlar da varmış . Denilebilecek bir şey yok ortada.
Bazı arkadaşlar da olayı kadere bağlayıp , nasibe bağlayıp yapacak bir şey yok otur ders çalış demişler.
Çok güzel bir nesil yetişmiş bravo. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır sözü olan dinin temelinde , müslüman olduğunu iddia eden bir ülkede yaşanan böyle düzenbaz olaylara karşı tepki vermeniz de abes karşılanan bir durum olmuş.
İyiye gidiyoruz iyiye (!)
-
Sadece liyakatı getirsek bile ülkemizde çok şeyin değişeceğini düşünüyorum.
-
@pow3rtech hocam düşünce doğru değil. Bizzat 5 Boğaziçi iktisat mezununun geçtiğimiz sene birlikte hazırlandıklarına şahit oldum. Eskisi gibi değil meseleler, gerçekten değişen Türkiye ile birlikte üniversite adının da çok değeri kalmadı.