Spor Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2017 (15 Kişi)
-
@kazm hocam muhasebeden yana korkum yok diğerlerinde 1 2 yanlış anca geldi, hukuk da 20 soru yine hallederiz
-
@genclerbirlikli Sen yine de Triatlon ve biatlon falan nedir bak naim süleymanoğlu sorusu gelmezse ayıp olur mesala
-
Geçenki denetçilik sınavına sabah uçakla yetişmiş olmanın cesaretiyle yine uçakla geleyim dedim ve rötar yaptı bakalım nolacak
-
@kizilderili Nerden geliyosun. Ben hep izmirden sabah geliyorum
-
@buhara artırdım ve pentatlona da baktım
-
@buhara heptatlon ve dekatlon da çıktı şimdi iyi mi bana bu kadar spor yeter herhalde
-
Hayatımda ilk kez bir kurum sınavı sonrası bu kadar sinirleniyorum. Ey Spor Genel Müdürlüğü sen adamla dalga mı geçiyorsun? Genel spor bilgisi adında sorduğun saçma sapan sorularla müfettişte ne ölçmeyi amaçlıyorsun?
Mevzuatını okuduk, olimpiyatları her şeyi araştırdık 2 tane mevzuat sorusu. 15 tane saçma sapan biyoloji sorusu sormanın neresi mantık çerçevesinde açıklanır?
Vaktim değerli kardeşim benim. Vaktimi çaldınız, ayıp günah. Bundan sonra Spor Genel Müdürlüğü ile ilgili bir tane meslekle ilgili mücadelem olmaz. -
Var mı o spor sorularindan barajı geçerim diyen babayiğit. Kitapçığı açınca ilk oraya baktım, anladım ki yapamiycam üstünkörü yaptım alanı 1 saatte çözdüm çıktım. En son lise 1 de gördüğüm şeyler geldi. 10 sene olmuş atp kas görmeyeli sordukları sorulara bak. Ne biliyim kardeşim kaçıncı tip kas. Merak ediyorum kaç kisi mülakata kalacak.
-
Sabah erken kalkıp geldiğime yandım bu kadar saçma sınav yapılabilir resmen koskoca kurum o kadar kişi düşünüp bunları soralım diye karar almışlarsa yazık
-
Ortopedistyen bile 12 doğru çıkaramaz spordan
-
O kadar otobus yolculuguna mı yanayım harcadığım paralara mı yanayım bilmiyorum.Başvurduğum güne lanet ettim arkadaş.
-
Usenmedim saydim, 20 sorunun
11 = saglik, insan bedeni yapisi ve terimler
4 = mevzuat ve tesliklattan
5 =spor genel kulturuSaglik ekibi mi aliyorsunuz yoksa mufettis mi?
-
Olurda okursanız bu yazılanları insanların zamanlarının, ümitlerinin, yaptıkları masraflarının vebali boynunuzadır ey spor genel müdürlüğü!!
-
Arkadaşlar ciddi anlamda merak ediyorum sporda 60 ı geçerin diyen var mı?
-
Spor kısmını yapanı direk müdür olarak alsınlar,soruları hazırlayan ekibe de sevgiler
-
Kimse ağlamasın!Anatomi,kas bilimi ve temel tıp çalışan biraz da fizik kurcalayan herkesin rahatlıkla geçebileceği bir sınavdı!
-
Vay Arkadaş vücut geliştirme sporcusuyum kas anatomisi spor sporcu beslenmesini iyi bilirim yarım puanla girememistim keşke spor bölümüne calismayacak arkadaşlar basvurmasaydi neyse üzülmeyin dostlar sağlık olsun.
-
@del-piero ahahaha
-
@del-piero Bütün sinirimi aldı bu ileti :):)
-
@heredotolga Hocam çalıstikta sgm mevzuatina,olimpiyatlara,olimpiyatlarda yer alan sporlara,Turkiyenin basarilarina falan calistik.Kimsenin aklina gelmezdi bunlarin cikacagi