P48 80-85 puanı olanlar daha ne kadar bekleyecek?
-
İlk 500e hitap eden ilanlardan bıktık artık nerdeyse kpss acıklandıgından beri dogru düzgün bu puan araligini ilgilendiren bir ilan bile gelmedi.
-
Tasra uzmanlik denetmenlik artik son yillarini yasiyo.Mali hizmetler stratejik planinda 250 kisilik alimdan yine bahsetmis gecn yilda sayi 250idi ama gelmedi.Bunlarin gelmeme sebebi kesinlikle keyfi olamaz muhtemelen tasra uzmanliklara bir duzenleme plani var .
-
sorma dostum. sevindik o kadar kalburüstü puan aldık diye. ilan falan gelmiyor. aynı kişiler ha bire sınava girip girip duruyor. sınavlarıda çabuk açıklamıyorlar o yüzden millet 'oh rahatladım bu sınava girmeyim' demiyor. sıra bize gelmiyor. salak salak ilanlar geliyor afedersiniz.
-
Biz bu moral bozukluğuyla 2018 de puanları 70lere düşürüp şimdiki 70lerde 80 üstüne çıkarırsa şaşırmayalım. Ne umutlar ne hayaller kaldı.
-
Millet ilanlar gelmiyor diye şikayetçi ama seslerini de hiç çıkarmıyorlar.Etkinliklere 100 kişi katılıyor ya da katılmıyor. Bakanı etiketleyip noldu bu ilanlar demekten aciz millet.
-
@eomer yok ya millet bnce umudunu kesmis artık cogu kisi artik anladi 80 falan bir sey ifade etmiyo tek hedef artik ilk 500
-
@zenginmemur Bütçe açığı ve hükümetin transfer harcamaları (KGF) ile ekonomiyi toparlama çabası yönünden ele almak daha doğru bir yaklaşım olabilir, düzenlemeden kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
-
Sorun ilan gelmemesi değil sorun yapılan alımların sonuçlanmaması. Şuan aktif olarak mülakat sonucu bekleyen sadece 400 sgk denetmeni 100 kaymakamlık aklıma gelen. Sgk müfettişliği -spk-exim bank-rekabet vs aklıma gelmeyen daha tonla kurum açıklasa mülakatları ve alımı tamamlasa inanın önünüzden en az 500-1000 arası kişi çekilecek. Ama ne yazık ki sonuçlanmıyor. Sıralama ise hep ilk 500 de hatta ilk 300 de kalıyor.
-
@jbsay, içinde söyledi: P48 80-85 puanı olanlar daha ne kadar bekleyecek?
Sorun ilan gelmemesi değil sorun yapılan alımların sonuçlanmaması. Şuan aktif olarak mülakat sonucu bekleyen sadece 400 sgk denetmeni 100 kaymakamlık aklıma gelen. Sgk müfettişliği -spk-exim bank-rekabet vs aklıma gelmeyen daha tonla kurum açıklasa mülakatları ve alımı tamamlasa inanın önünüzden en az 500-1000 arası kişi çekilecek. Ama ne yazık ki sonuçlanmıyor. Sıralama ise hep ilk 500 de hatta ilk 300 de kalıyor.
VMY 2017 baharında ilana çıktı ve yıl bitti daha mülakatları devam ediyor,e haliyle ilanlara başvuran kişiler aynı oluyor.A grubunun sorunları bir değil ki hiç bitmiyor.
-
@holywind yok hocam ya ilanlar geliyo merkez uzmanliklar gayet iyi bu sene en son bilisimde geldi.Kyk genclik ve spor bakanligi tcdd v.s ilanlari 90lar icin cok iyi oldu.Ama 80 85 arasi ilan goremedi henuz cunku tasra uzmanliklar gelmedi
-
Biraz gecikebilir ama 70-80 puan baremindeki arkadaşlar için piyango bir yıl olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın..Tarihin en düşük puanlarıyla kapanış görecek olan duy,guy,mhuy ve de gelirse ilgöç sınavları için ivedi şekilde heybeyi doldurun arkadaşlar..
-
@del-piero bu ilanların hepsi gelecek mi ama
-
@bonus Mutlaka gelecek bence deftardarlık ve mhuy gecikti bile..
-
@del-piero inşallah temennimiz öyle geçen seneye benzemesin ama hala yaprak kıpırdamadı
-
@bonus Fırtına öncesi sessizlik işte:)
-
@del-piero inşallah hayırlısı ile gelsin bakalım
-
Gerçekten kpss için son yılların en bahtsız puanına sahip olanlar. 80-85 arası puan alanların 70-80 puan aralığında alanlarla aynı kategoride yer aldığı yıllar yaşıyoruz.
-
Duy Guy mhuy il göç bu ilanlarin gelmesi değil ki sorun değerli arkadaşlarım 80-85 puan bandında olanlar zaten girecek bu sınavlara mesele aynı zamanda bu ilanları 70-80 arası arkadaşların da girecek olmasi yani 85 alan adam sadece bu sınavlara 75 alan arkadaşla birlikte girecek yanlış anlasınmasin kimsenin puanını küçümsemek değil niyetim ama söyle düşünün siz ztn 75 alan birininin de gireceği bir sınava girecekseniz ne anlamı var ki 85 almanin 80-87 arası kişiler in daha fazla sınav görmeye hakkı olduğunu düşünüyorm guyun duyun mhuyun gelmesi bu sorunu ortadan kaldırmaz.
-
@heredotolga guy için doğru da 20 30 lük muy duy için 75lerr düşmez puanlar. Ayrıca mhuy için de düşmeyebilir. Ve bir de artık o kadar az alım var hatta yok ki o yüzden 80 üstü puan almanın bir anlamı kalmadığı için siz 70lerle fark yok diyorsunuz. Ben kesinlikle kucumsemiyorum. 70 li alıp da azimli olan kurum sınavında en yüksek puanı alabiliyor. Fakat sorun burada artık hiç alım olmaması ya da geciktirmeleri... Bu da sizin düşündüğünüz gibi 80 85 arası puanlı lari degersizlestiriyor.
-
Psikolojik olarak yoruldum artık, oysaki benim ilk senem orada burada kaç sene bekleyenleri okuyorum. Halihazırdaki sorunları sürecin içindeki bizler farkediyoruz da girmeye çabaladığımız devlet kurumları farkedemiyor mu?
Devlet Personel Başkanlığı çakışan sınavlara, mülakatlara önlem olsun diye neden bağlayıcı bir takvim düzenleyemez?
Kurumlara yönetmelikle neden yazılı sınav yahut mülakat sonuçlarının açıklanması için bir süre tahsis edilemez? (Örneğin max 2 ay içinde açıklamak)
Bazı arkadaşlar sinirlenecek belki ama halihazırda yeni atanmış arkadaşların daha masaya oturmadan sınav puanının geçerlilik süresi sayesinde başka kurumlara başvurması engellenemez ise sınırlandırılamaz mı?
Bunlar aklıma gelen aksaklık olarak gördüğüm bazı sorunlardı..