Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavı | 22-23 Temmuz 2017 | 15 Kişi
-
@paretowilfredo çok istemiştim ama malesef
-
aynen benim de olmadı ama sağlık olsun özellikle mülakatı bana çok şey kattı bunların hepsi tecrübe
-
Geçmiş olsun dostlar. Bir kapı kapanır, biri açılır. Allah yardımcınız olsun.
-
15 kişi alınacaktı 12 kişi alınmış.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, istediğimiz bir kurumdu fakat nasibimiz değilmiş. Hepinize hayırlı uğurlu olsun.
-
Çok güzel kurum. Tam çalışmak istediğim türden kazanan dostlara hayırlı olsun. Umarım forumda yer alanlardan kazanan olmuştur.
-
@jjgosso hocam çok tebrik ederim sizin bu olgunluğunuzu.ben kazanamamış olsaydım şuan intihar ediyor olurdum
-
@jarvis Estağfirullah hocam, nasibin nerde olduğunu bilemeyiz yaradılanız sonuçta. Görelim bakalım mevla neyler, neylerse güzel eyler
-
İşe girme sürecinde ibfliler kadar acı çeken yoktur heralde
-
Sevgili Yusuf Yeşilkaya. Öncelikle tebrik ederim. Seninle bir mülakatta karşılaştık. Umarım girdiğin, sonucu açıklanmamış, diğer mülakatlardan feragat ettiğini kurumları arayıp bildirirsin. Guy kazandığını da söylemiştin, eminim Guydan yapacağın bir feragat ile de bir yedek mutlu olacaktır lütfen bunu da pas geçme.
Forumda gördük hem Rtük hem Rekabet kazananlar olmuş onlar gibi yapmazsın umarım.
Sevgilerle, meslek hayatında başarılarının devamını dilerim.