GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DENETÇİ YARDIMCILIĞI
-
@kazm okula mı onaylatıcam yani ?
-
@kombassankoma e-devlet dedi bi arkadaşta tamamdır öyle oluyorsa teşekkür ederim
-
@yasemen hayır noter de olabılır ama mezun oldugun unı yakın ıse masrafsız olur noter 50 tl cıvarı bı masrafı var ayrıca ben bılmıyorum ama arkadslar e devlet cıktısı kabul edılıyor yazmıs
-
ben e devletten aldığım mezuniyet belgesi ile belgeleri gönderdim bugün. o kadar aradık sorduk gönderebilirsiniz dediler
-
Sıralama 500 lere kadar düşer mi ?
-
bu e devlet olayı nedir hala anlamış değilim aydınlatırsanız sevinirim. diplomanın aslı gibidir onaylı sureti yerine e devletten aldığımız mezuniyet belgesini gönderince kabul mu ediyorlar ? yanlış mı anladım
-
@abdulaziz Doğru anladın hocam.Bazı arkadaşlar aramış kurumu kabul edileceği söylenmiş.
-
@luthor teşekkür ederim hocam acemiyiz biraz
-
Kyk teftiş ve denetçilik, ikisine de e-devlet'ten alınan mezuniyet belgesini göndermek yeterli oluyor o zaman başka bir yere onaylatmadan. Sonuç bu yani:)
-
Gerçekten inanılacak gibi değil yahu bütün alımları p48 puanıyla yapacaksanız KPSS de diğer testleri niye çözdürdünüz diğer puan türlerini niye koydunuz bu nasıl aymazlıktır ya!!!!
İş müfettişleri bile p48 den alınıyor artık söyleyecek bir kelime bulamıyorum..
İktisat-Hukuk-Maliye-Muhasebe den başka bir ders yok mu bee??
Nerde ÇEKO nerde Kamu Yön nerde u.ilişk nerde işletme!!! bu dersler hiçbir halta yaramayacaksa niye bütün yıl çalıştırdınız bu derslere??
-
iktisat hukuk maliye muhasebe dersleri sanki ilgili kadrolara girildiğinde çok mu uygulanıyor? hayır nerdeyse hiç uygulanmıyor..
o halde bu derslerde ve p48 puan türünde bu kadar ısrar etmek ve diğer puan türlerini yok saymak çok büyük bir haksızlıkkkkk -
@sosyolog75 hocam hukuk iktisat muhasebe ve maliyenin önemi herkesçe bilinen bi şey zaten kpss a grubunda. Siz hiç çeko ulus işletme dersi anlatan dershane duydunuz mu ? Bence normal p48 almaları. Gsbnin çeko puan türü kullanacak hali yok ya
-
@sosyolog75 ona bakarsanız hiçbi memuriyette bize tarih coğrafya matematik dil bilgisi lazım olmuyor ama tüm düz memurluklar p3 le alıyor adamların bi baraj koyması gerek,onu da en uygun türle koyuyorlar. Kimsenin puan türlerine garezi yok
-
sgk denetmenlerini örnek verelim..bizzat gördüğüm için biliyorum iktisat maliye muhasebe hiç kullanmıyorlar..çünkü işleri ile ilgili değil
hukuku kullanıyorlar özellikle idare hukuku olmak üzere borçlar ve medeni hukuk gibi..ama yaptıkları işte en fazla % 10 dur
yaptıkları işin en az %90 ında çeko kullanıyorlar..
ama nasıl oluyorsa çeko olmayan puan türünden sgk denetmeni alındığı gibi çeko olan puan türünde ise çekonun ağırlığı sadece % 30 gibi gülünç bir rakam!!!
-
@genclerbirlikli sen memurluk yapmamışsın belli dilbilgisi memurlukta çok lazım olur çünkü sürekli yazışma yapılır..ha diğerlerine katılıyorum coğrafya ve tarih hiç kullanılmıyor dediğiniz gibi..aslına bakılırsa orada da düzenleme olması lazım İngilizce eklenebilir mesela
-
@genclerbirlikli ve diğer arkadaşlar konudan ayrı olarak tüm memurluklarda türkçe (dilbilgisi başta), türev ve integral dahil matematik tüm iktisatçı, işletmeci, mimar, mühendislere (bilgisayar yapsa da) lazım. Devlett için çalışan bizlere Tarih, coğrafya, vatandaşlık hepsine ama Anayasa ve İdare tüm A grubuna lazım. Ben buna karşı görüşü özelden seve seve boş vaktimde yanıtlatım. Bunların çoğu özele de kısım kısım lazım.
-
@sosyolog75 hocam mantıklı olan tiyatro eseri-konu, yazar-kitap adı vb. ile işin konusu ile alakalı yazı (makale örnekli) hani üniversiteyi bitiren adamdan beklenenler de işte. Bunların sorulması zor. Ayrıca dediğiniz gibi olacaksa sadece yüksek lisans mezunları alınabilir (konusu uygun). Bir şekilde elemek için soruluyor ve genelin aldığı dersler bu şekilde belirlenmiş OSYM için. Yazın bakanlıklara, BİMER'e CİMER'e bölüm bölüm alın deyin. Mesela Sayıştay'a sorun hocam, sebebini öğrenin niye bu 4 ders?
-
@sosyolog75 hocam dilbilgisinden kastım fiilimsi tamlayan ıvır zıvır. Noktalama işaretleri, bağlaçlar tabi ki lazim. Demek istediğim şu, bi sınav illaki lazım. Sgk için çeko doğru ama gsb denetçilikte çeko, uluslararası, işletme ne işe yarayacak ? P48 doğru bi seçim bence. Sgk- çeko ilişkisi ilgili başlıkta çok tartışıldı buraya taşımanın lüzumu yok
-
arkadaşlar diploma vs yi taratarak sisteme nasıl yüklediniz bu akşam başvurumu yapacağım mesaj yoluyla veya yorumumu cevaplayarak bir arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim
-
Her sınav başlığında puan turu tartışması olmazsa olmaz olmaya başladı. Kendimizin yüksek puanı olmayan puan türleri belilenince bunu haksızlık olarak aktedmek o puan türündeki arkadaş lara haksızlık en baştan .yaklaşık 35 a grubu puan türü var bunlardan yüksek aldiklarimiz ve düşük aldiklarmiz var illa. bir puan türü belirlendiginde sınava giremiyorsam bu benim yetersiz olduğu mu daha çok çalışmam gerektiği ni gösterir bunu görmeyip kendini haksızlığa uğramış aktedmek bizi ileri götürmez .