Kpss A Kitap
-
Arkadaşlar Kpss A için kitaplarını kullanmayıp yardım etmek isteyen ya da satmayı düşünen var mı aranızda ?
-
Biryerleri kazansak verecez de kazanmamıza izin vermiyorlar üstad. Eni sonunda bakanlıklar önünde ateşe vericem. Kpss baharını başlatıcam
-
@nfs Her buhran bir Bouazizi doğurur.
-
@nfs Atanıpta kitap paylaşıp sevap point kasmamıza bile izin verilmiyor kardeşim
-
Bende hem alan hem GK/GY var ihtiyacı olanlara vermeyi ve bazılarını çok düşük ücretten satmayı düşünüyorum.Bir kısmını verdim çoktan
-
@nfs @paretowilfredo Bu bazen benim aklıma da geliyor sonra anında vazgeçiyorum benden sonra bir anlamı olsa neyse diyorum, yaktığımla kalırım. Özellikle bizde, genelde de dünyada kendiliğinden başlasa bile sistemin lehine sonuçlanmayan iş yok.
-
Dostlar an itibariyle ülkeden kaçıp alplere yerleşme veya radikal bir kararla ticarete atılma ihtimalimiz olmadığına göre çalışmaya devam. Sadece p3 puanını adam akıllı hale getirip b'yi garanti altına almak gerek.
-
@antimülakat aslında büyükbaş hayvan işinde iyi para var diyorlar.
-
@nfs epeydir var, Çek Cumhuriyeti besilik büyükbaş tavsiye ederim, Fransadan 1.000 TL ucuza alırsın
-
Arkadaşlar şaka bir yana yeni bir ülkeye yerleşmeyi düşünen varsa Karadağ tavsiyemdir. Kolay vatandaşlık 5 sene sonra tabi, ucuz ve güzel bir ülke, Avrupa Birliğine yakın zamanda tam üyelik ve serbest dolaşım
-
@burcuburcu @Antimülakat vay arkadaş alt tarafı kitap sorduk biraz daha devam etseniz kavimler göçü 2 fragmanı çekeceksiniz.
-
@ahulu61 @burcuburcu @Antimülakat Herşey bir tarafa henüz işsiziz bazılarımız belki kitaplarımızı veremiyoruz ama başlığı güncel tutmuş olduk:) belki böyle dikkat çeker
-
@demoklesinkılıcı o konuda haklısın ama içeriği okuyan karalar bağlayıp kaçmanın peşine gidebilir
-
@demoklesinkılıcı yalnız ben Karadağ konusunda ciddiyim, çok iyi yatırım alıyor hukukun önemini de anlamaya başlamışlar gitmeyi düşünene tavsiye ederim