9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hattorihanzo 80 günun ustune optimistic olmak biraz zor
-
belirsiz bir cevap oldu evet ama en azından bu hafta için umutla beklemek gibi bir eziyeti kendimize yapmayız.
-
Bence de dernek başkanı ucu açık konuşmuş hiç gerek yok bugün çok iyiydik yarın da devam edersek inanıyorum ki güzel bir etki yapacaktır bu arada bugün ilk kez tweet etkinliği çok hoşuma gitti umarım yarın daha etkin ve daha kalabalık oluruz. Arkadaşlar bu arada lütfen 2 tweet atıp kenara çekilmeyelim. Attığınız her twit bildirim sayılır ne kadar çok o kadar iyi.
-
Dernek başkanı niye yazdıki ya.Şimdi bu hafta açıklanmayacağı konusunda şüphe girdi içime.Adam akıllı tarih de vermedi.Keşke hiç yazmasaydı.
-
Bizim mülakatlar o kadar sıkıntılı zamana denk geldi ki, (taşeron çalışmaları +bütçe çalışmaları) bugünkü gibi yarın da katılım olursa bir sonuç alacağız gibime geliyor en azından bir açıklama
-
Hocam sen ne düşünüyorsun başkanin dediği için @paretowilfredo
-
Arkadaşlar yarın saat 19:00 da tekrar etkinlik yapalım Bu sefer daha fazla olalım herkese yayalım lütfen.
-
Yapalım yapmasınada bunca tweete dönüş yapmıyorlarsa demek ortada açıklama yapmaya değer bir gelişme yok
-
- Promosyona bir bak kardeşim adamlar sürekli etkinlik yaptılar bir açıklama geldi sonunda.
-
@b-ays bana da 2019 dan önce açıklanacak gibi geliyor
-
Aynen yarın saat 19:00 tweeter a bomba gibi düşelim arkadaşlar
-
@black ahaha
-
sıra bize gelemedi...
-
Neyse şunun şurasında rekor kırmaya ne kaldı sadece 22 güncük daha da uzarsa ona da bişey diyemem artık
-
Dernek baskaninin bir sey bildigini sanmiyorum. Etkinliklere devam bence de
-
@shady1 yılbaşından sonra açıklanır muhtemel sözünden anladığım şu> süreç gerçekten son aşamada ama gündem yoğun ancak o zaman fırsat bulunur açıklanmaya.
-
@yunni61 bende bu anlamı çıkardım
-
@denetcii 7. Ve 8 . Promosyonda da sürecin içindeydim sadece Bu sefer anlamsız bi sessizlik var. Yoksa sabaha kadar yapalım erkinlik ben varım . Inş bu hafta son bulur bekleme işi . Kazananlar için daha iller açıklanacak soruşturma yapılacak bi 2 ay daha var en az
-
@yunni61 dogru gundem yogun beleşçi taseron kadrosu ile meşguller burda hakkiyla kpss ile sinavla mulakatla girmeye calisanlar kimsenin umrunda degil .
-
@shady1 sayımız az ondan