HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@derl201720172017 bende üzüldüm hocam hayırlısı artık ne diyelim
-
@adam-smith hocam burası türkiye burada hiç birşeyin garantisi yok bu zarrab davasi ile alakaliymis
-
sinirden uyuyamiyorum artik.Balik olsam vapur carpar derler ya, hah işte hangi sinava girsem butun aksilik ler beni buldu.belki bu defa dedim.. belkiiiii.Sinirden sinavdaki netlerimi unuttum
-
@leonarda-vinci Tamam işte onunla alakalı. Varlık fonu olayını bir araştırın derim. Burada yazmam doğru olmaz ama varlık fonuna tesadüfen geçirilmedi
-
@adam-smith bilmiyorum hocam ben duyduğum şeyi söyledim ama bir gecede herşey degisebiliyor
-
@leonarda-vinci Olsun, bilgi bilgidir. Teşekkürler hocam
-
@adam-smith rica ederim hocam hayırlısı olsun hepimizin hakkında
-
Ben kazanırsam sınavı bırakın özelleşmeyi banka kapanma sürecine girer
-
Arkadaşlar soylicegim sey konusunda banane diyebilirsiniz ama mutlulugumu tüm dunyayla paylasmak istiyorum aylardir issizim borc harcla ugrasiyorum kendimi leyla ile mecnundaki ismail abi gibi hissediyordum ve halk bankasinin sonucunu beklerken bugün denizbankta ise alindim:) sonunda seytanin bacagini kirdim galiba. Halk bankasini kazanirsam isi birakirim ama en azindan artik bu olmazsa naparim son caremdi kaygisi yasamicam:)
-
@kilici daha büyük bir iddam var ben kazanirsam bankacılık sektörü biter benimki öyle bir sansizlik
-
@bitik Hayırlı olsun
-
@ceska tesekkurler:) artik bitik degilim
-
@bitik Ben de onu yazacaktım ismini değiştirebiliyorsan değiştir diye Denizbank sınavsız mi alıyordu hocam ?
-
@bitik hayırlı olsun hangi pozisyonda girdiniz.
-
@chirclee cok tesekkurler bireysel kredi satis temsilcisi
-
Bende özel sektörde iki yerden cevap bekliyorum bakalım hayırlısı keşke hepsi olsa da ben seçim yapsam aralarinda
-
Ben seçilmem seçerim demeyi ne çok isterdim ya
-
@leonarda-vinci hahaha gaza gelip birkaç mülakatta restine rest dediğim oldu şartlar ağırdı kullanmak istiyorlardı ama bi yerden sonra oluyo ya. Umarim geri dönüş olur işsizlik çok zor son 3 ayım kabus gibiydi
-
Arkadaşlar garantili gelecek - şube için sınav daveti alan var mı?
-
@bitik inşallah ya kardeşim sen son üç aydır ben dört senedir