Fenerbahçe
-
Süper Lig şampiyonluk yarışı ikinci devre ciddi şekilde karışacak hazır mıyız gencolar
-
Minimum 3 transfer lazım şampiyonluk yarışında kalmamız için; ofansif sol bek, gerçek bi 8 numara ve santrafor. Rakipler baya güçlü çünkü
-
@ff sol bek deme elim ayağım titriyor
-
Bu aykut ve aziz yıldırım varken bence cok ümitlenmeyelim.
-
@hgrotius hiç sorma hocam. Ama artık sinirlenmiyorum adamlarda yetenek yok, yine bi planlama hatası yönetimin
-
@kenyes aziz yıldırım konusuna katılıyorum hocam. Aykut kocamanin da oynattığı futbolu sevmesem de çalıştırdığı takımlar sonradan açılıyo ve en azından takımın ne oynadığını görüyosun. 2 senedir ne oynadığımızı bile anlayamiyodum ben
-
@ff Aykut napıyor yapıyor maçı kazandırıyor yoksa ben de çekingen oyunu pek sevmiyorum.
-
@hgrotius Aslında çekingen oyun değil dengeli oyun oynuyo. Uefa yarı final oynadığımız zaman orta sahada emre meireles varken bu kadar defansif kalmıyodu takım. Aykut hocayı biraz da bu kadro itiyo bu duruma. Abdullah avcı gibi proje adam aslında, minimum 2,3 sezon çalışılcak hoca
-
Fenerbahçe üç büyükler içerisinde şampiyonluk için en uzak aday diye düşünüyorum. Öncelikle iyi bir forvet lazım fenere, kalede de bu sene sıkıntılar yaşıyor FB. Ortasahası içinde günü kurtaran futbolcular ön plana çıkıyor, takım oynuna yönelik futbol henüz göremedik.
-
Sol bek yazarken bile içime sıkıntı giriyor bir ofans gücü yüksek sol beke ihtiyacımız var, gıiliano skor olarak katkılı ama oyune etkisini hiç göremiyorum alex koşmuyordu ama top ayağına gelince farkı hissediyorduk ama guilino dan birşey anlamıyor insan onun için bir emre akbaba bir yusuf yazıcı gibi on numaraya ihtiyacımız var, forvetede soldado van persie gibi sürekli sakatlık yaşamayacaksa monte edilmeli çok süratli, oyun zekası yüksek ve çok süratli ama yinede yeni biri alınabilir ama çokta ihtiyaçlı değil, bir tanede kesinlikle 6 numara ile 10 arasına 8-8,5 numara dediğimiz süratli, bileği kıvrak ve oyun zekası yüksek bir oyuncu şart...velhasıl kelam 3 ya da 4 transferimiz olmalıki bu yarışı sonuna kadar götürelim yoksa bu kadroyla kem küm nereye kadar bilemiyorum bu arada ben arfa alınssa bu takıma ilaç olur adam on numara, sağ sol kanat ve forvet oynayabiliyor ve çok kaliteli
-
@ynsclk92 ben arfa belki de aykut hocanın isteyeceği son topçudur:) bence guliano konusunda yanılıyosunuz hocam. Fenerbahçenin sıkıntısı orta saha ikilisinde. Oyunu çift yönlü oynayabilen iki orta sahamız olsa ileri uçta bi sıkıntımız yok
-
@ff hocam guiliano tamam gol atıyor baktığında takımın gol konusunda en çok katkı yapan ismi ama daha adamdan görmedim şöyle iki çalım biir dripling klas hareketler...bence düz bir oyuncu ve sadece nerede durmasını biliyor onun dışında dediklerinize katılıyorum forvette aslında sıkıntımız yok forvete topu getirebilecek orta saha bağlantısını yapacak çift yönlü oyuncu ve oyunculara ihtiyacımız var
-
Kimse konuşmuyor ama Fenerbahçe'nin kalesinde de problem var gibi. Volkan eskisi kadar güven vermiyor, Kameni desen yine aynı şekilde... Valla Fenerbahçe'nin hangi bölgesine baksam çok sağlam bir yapı görmüyorum.
-
Sol bek ve sağ açık alınmazsa 6 hafta sonra havlu atarız, bu çok net gözüküyor
-
Fenerbahçe iyi oynadığı maçı da kazanamıyor artık. Maç nasıl 2-2 oldu şaşırtıcı gerçekten. Valbuena oynadığı futbolun hakkını verirken Aykut'un bu adamı oynatmaması gerçekten çok mantıksız.
-
Fb bu kadroyla şampiyon olursa bir mucizeyi başarır
-
Bizim için altın değerinde 1 puan oldu, gönül isterdi ki 3 puan alalım ama olmadı, sağlık olsun.
-
@genclerbirlikli hocam tebrik ederim keşke 3 puan alsaydınız
-
@siyasallı eyv hocam keşke alsaydık çok güzel olurdu baya bi yukarı çıkardık...
-
@genclerbirlikli bizim maç hariç inşaallah devam eder