HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Hadi ama aciklanmiyor mu
-
@meltem_90 bugünde bitti yarına kaldı umutlar hocam sabır inşaallah güzel olcak
-
Olumsuzda olsa bir sonuç belirsizlikten iyidir.
-
Ben tekrardan kpss çalışmaya başlıyorum arkadaşlar bu belirsizlikle yaşanmıyor. En azından guy falan gelirse hazır olurum. Halkbankı beklemekten her şeyi bıraktım sınav sonuçlarında böyle olacaksa kazanırsak daha bunun mülakat sonuçları var
-
@mcancakar dostum nasil motive ediyosun kendini bir iste falan calisiyomusun?Issiz beklemek cok zor
-
@zenginmemur hocam ben geçen sene mezun oldum eskişehirde kalmaya devam etmiştim garsonluk yapıyordum bi yandan ama artık olmuyor. Memleketime dönüp tekrardan kapanıcam ders çalışıcam. Mecburen motive olmak zorundayız
-
Biz ne günah isledikte bu hale geldik ya la
-
kpss a grubuna hazirlanip ve bunu da kafaya koyanlarin bu sinavi kazanmak amaci degil araci olmali bence. ders calismayan kaybeder
-
@mağdurum çalis çalış çalış calis nereye kadar ya bu da kafa. Hem kazanamiyorsun süreç tekrar başa sarıyor nasıl bir çıkmaz döngü bu :((((((
-
@mağdurum kpss de kaçıncı senen hocam
-
@mcancakar niye olmuyo dostum ozel degilse biraz bahsetsene calisinca niye zor ne güzel ailene yuk olmuyosun kimse seni gormuyo issiz gucsuz diye laf etmiyo?
-
vallahi arkadaslar adam akilli calisan kazaniyor.1. yilimda yarim yamalak calistim.2. yil duzenli calistim.guyu da kazandim sgkyi da mulakat kismi onemli.guy da mulakatta elendim.sgk aciklanmadi 3 ay oldu ve hala dera çalışıyorum.pes etmeyin yani.emek verdiysen halkbank aciklamadi diye bosa mi gidecek.
-
@zenginmemur şöyle işte part olarak haftada 2 3 gün çalışıyorum çok çalışırsam ders çalışamıyorum. Geçen sene alışmıştım düzenim vardı bi işte çalışmıyordum kpssye düzenli hazırlanmıştım. Tekrardan o düzeni yakalamak için ailemin yanına dönüp çalışacağım. P48im 82 zaten illaki bi kurum sınavı görürüm seneye de olsa O yüzden hazırlıklı olmak lazım halkbank çok böldü benim ilk sınavımdı çünkü kpss sonrası
-
@mağdurum dostum issiz olarak hadi 1 yil beklersin tamamda artik 3 4 olunca cevre baskisi falan derste calisamiyosun.Is olsa ozelde caliscamda yok
-
@mcancakar yani ailenin yaninda baski hissetmem diyosun.Komsular sormaz mi okul bitti ne yapcan?
-
@mağdurum adam akıllı çalıştık da kurum sınavı gelmeyince hiç bi şey yapamıyoruz.. P19um 91 p20 ve 21 de 87 p 48 de 82 hocam ama daha kurum sınavı göremedik
-
@mcancakar Hocam net durumlarınız nasıl asagi yukarı halkbank sınavında
-
@mcancakar Doğru karar vermişsin hocam.Özelin de şartları belli ama hem çalışıp hem atanmak iyi bir alt yapın yoksa imkansız gibi.Bu yıl çift yıl p3 puanı da çok önemli sadece A grubuna bel bağlamaktansa alternatifin olması önemli bir fırsat değerlendirmek lazım
-
Bence bu akşam için ümidi kesmeyin 20.30 a kadar ümit var
-
Genel mudurlugun isiklari yaniyor mu