Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcılığı Sınavı
-
Cuma günkü ilave kontenjan açıklamasından sonra mülakatları açıklamayan kurumların bir iki hafta içinde açıklayacağını tahmin ediyorum. Açıklanmazsa da seçimden sonraya kalır.
-
Bende seçimlerin sonrasına kaldığı kanısındayım. Daha önce bir iki hafta içinde açıklanır diye söylemiştim yanıldım. Yine yanılmak umuduyla yazıyorum
-
Eğer seçimlerin sonrasına bırakılırsa nerden baksanız 5 aydan fazla bir sürede mülakatlar sonuçlanmamış olacak. Seçimde ne olacağı muamma iken seçim sonrasına mülakatlar açıklanmaz diye düşünüyorum.
-
Bu durumda biz bu mülakatı unutup hiç girmemiş gibi yolumuza bakalım
-
arkadaşlar bakanlıkla görüşen veya bi haber alan oldu mu?
-
Dün yine aradım aynı şeyleri söylediler. Siteyi takip edin, güvenlik soruşturmaları başlamadı
-
@Antimülakat @aliveli @genclerbirlikli @paretowilfredo Arkadaşlar 3 aydır Enerji Uzmanlığı mülakatı açıklanmıyor. Bunu haber edebilir miyiz.
-
adminler de bu konuyu gündeme getirmek konusunda bir vurdumduymazlık içindeler.
-
@proofstriker haber yapacağız hocam.
-
Kendi aramızda konuştuk hocam, bize gelen hiçbir konuyu sonuçlandırmadan hareket etmeyiz. Bu konuda haber yapacağız.
-
Kurum sizin telefonlarınıza cevap veriyor mu?
-
Avukatlık giriş sınavı da açıklandı. Bir tek bizim mülakat sonuçları açıklanmadı.
-
Bizimki de haftaya açıklanabilir bu durumda. Ama belli olmaz tabi...
-
-
Haber için teşekkürler
-
Haber için teşekkürler arkadaşlar. Neyse bunda da kimlerin kazanacağı çoktan belirlenmiştir. Bakalım bunda nasıl olacak sonuçlar.
-
Avukatlık sınavının mülakat komisyonunda büyük ihtimal bizimkinden farklı kişiler vardı. O komisyon sonuçlandırdı ama bizim komisyon sonuçlandırmadı belki de.
-
Enerji bakanlığının mevcut müsteşar yardımcıları bizim komisyondaydı zaten. Özellikle 1-2 tane avukat getirseler dahi ben komisyonun karar merciinin aynı olduğunu düşünüyorum.
-
3 ay oldu, hala ses yok. Mantıklı bir açıklaması var mı merak ediyorum. Çok daha fazla alım yapan kurumlar daha kısa sürede sonuçlarını açıklarken topu topu 20 kişinin alınacağı bir sınav neden açıklanmaz ki? Doğru dürüst bilgi de verilmiyor.
-
@atomkarinca işin kötü tarafı kazananlar bir de güvenlik soruşturması bekleyecekler