Jandarma Kom. ve Sahil Güvenlik Akademisi sivil memur alımı
-
@esrateacher kısa yolu bende hatırlayamadım hocam
-
@esra42 ben bildiklerimde de kisayol kullanmiyorum acikcasi:)) hangi komisyondu hocam sizde de ciddiler miydi?
-
@esra42 ctrl c gibi biseymiydi
-
@gulllll word den sordular..
-
Bir konuya da dikkat çekmek isterim..Bugün mülakata gelenlerin kpss puanı genelde yüksekti..Acaba puan sıralama sina gore mi içeri aldılar diye düşünmedim degil..
-
@esrateacher çok ciddiydiler hocam 2 numaralı komisyon
-
@esra42 ayni komisyon onlar ciddi olunca ben de gerildim acikcasi
-
@sadikeser ctrl c basit kalir :))herkesin bilebilecegi seyleri sormuyorlar daha cok bilgiyi eleyici seyler, benim ki oyleydi.
-
Arkadaşlar Word,kısayol dan soruldu diyorsunuz tam olarak ne soruldu onu söylerseniz herkes onu merak ediyor, başka ne sordular açık açık anlatırmısınız
-
@emre23 hocam ne sordular anlatırmısınız açık açık
-
@vhkici bizim egitim uzmanligi ayni yerlerden gelicegini zannetmiyorum.sizin vhki galiba o yuzden daha ayrinti olabilir.metin yazmada kullanilacak seyleri butun kisayollari arac cubugundaki kullanimlari bilmeniz faydali olabilir.
-
@esrateacher hocam bide masanin ustundeki kagutta tekerleme gibi bisey vardi onu okuttuklari oldu mu acaba ?
-
@aybüke91 benim mulakatim beklediğimden güzel geçti çok rahattım ama eminde olamıyorum size teknik soru ne sordular
-
Sınava giren arkadaşlar sabıka kaydını ve ikametgahı e -devletten kabul ediyorlar mı
-
@haticey ewet
-
Belgesi eksik olanlara gün içerisinde bize ulaştırır saniz kabul ederiz dediler..Yoksa Mülakata gitseniz bile geçersiz sayılır dediler..
-
@emre23 hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama belgeleri orada taktiriyorlar dosyaya değil mi bu ne saçma soru diyeceksiniz biliyorum ama kağıtları falan delmedim bn bi tedirgin oldum askeriye olunca
-
@reyhanqw bayanların çantaları içeri alınıyor mu yoksa Telefonların olduğu yere mi bırakılıyor?
-
@sdaa01 canta aliniyor mulakat yaparken yaninizda olabilir
-
@gulllll delinmis takilmis sekilde dosyalanip oyle goturulecek onlar yapmiyor.