Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@Antimülakat liste mi değişti acaba?
-
@cachalot yok kardeşim ben kayıtlarda kalsın diye atıverdim. İstatistik için lazım oluyor.
-
@Antimülakat Hocam, ilana tekrar baktım da buradan, para falan yatırmayacağız değil mi? Tüm sınavlarda yatırıp burada yatırmayınca, dedim bir yerimi kaçırdım acaba
-
@İNSAN kardeşim aslında kurum sınavlarının çoğu paralı değildir. Kendi sınavını başka bir kuruma yaptıranlar para alıyor. Sayıştay-Kaymakamlık-Mhuy ösym, İl göç-Göç herhangi bir üniversite gibi.
-
@Antimülakat vgm sitesine bakarsanız listenin değiştiğini görürsünüz son iki kişi yoktu listede
-
@cachalot doğru, listede oynama var. Birileri çıkartıldı galiba.
-
Acaba neye dayanılarak çıkarıldıklarını açıklarlar mi
-
Selamlar. Kompozisyonun ana hatları belli mi? Yani konu olarak güncel bir sorun üzerine yapılacak bir tahlil mi veya bir söz verip bunun üzerine yazlıacak bir metin mi veya daha zor bir şekilde, sayısal veriler kullanılarak yazılacak bir iktisat yorumu mu?
-
@İNSAN fikir olması açısından, 3-4 Eylül sgk müfettiş yardımcılığı sınavındaki konu:
"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır.
Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır." dizeleri hakkında yazılması istenen bir kompozisyondu. Sanırım konular konjonktüre göre değişiklik gösteriyor. -
@Deficit Anladım. Sgk'nın eski sınavlarında da aynı yöntem kullanılmıştı. Yani az çok, kelime haznemiz ve dili ne kadar doğru kullandığımızı ölçmeye yarayan bir kompozisyon isteniyor. Teşekkürler
-
Sınava giriş belgeleri hakkında bilgi edinen oldu mu ?
-
Rekabet Kurumu sınavına yöneleceğim için bu sınava girmekten vazgeçtim. Bu yüzden:
Merhabalar. Daha çok istediğim bir kurum sınavına odaklanmak için 13 Kasımdaki sınava girmekten vazgeçtim. Eğer hâlâ cok geç değilse listeden beni çıkarıp listeyi bir kişi farkla kaçıran kişiye ulaşıp onu listeye dahil edebilirseniz, böylece başkasının hakkını yememiş olurum. Bu saatten sonra sonra mümkünatı yoksa da, sağlık olsun, en azından sınav giriş belgemin çıktısını almamanızı rica ederim, böylece bir sayfa bile olsa tasarruf ederiz. Sizin zamanınızı çaldığım ve bu mesajımla sizi sinirlendirebileceğim için çok özür diler, kolaylıklar dilerim.
Şeklinde bir e-postayı kuruma yolladım yoksa vicdanım sızlayacaktı. Eğer yerime başka birinin girmesi için artık çok geç ise küsuratla kaçıran o arkadaştan özür diler, hakkını helal etmesini isterim zira uzun zamandır beklediğim Rekabet Kurumu sınavıyla arasında bir hafta fark olduğunu bilseydim hayatta başvurmazdım. :/Herkese başarılar dilerim.
Güncelleme: Henüz bir cevap gelmedi. Gelirse buraya eklerim.
-
@odtüsbky teşekkürler düşüncen için benim küsurattan olmadı umarım senin gibi düşünen başka arkadaşlarda vardır sıralama değişmesede umarım başka sınavlar için diğer arkadaşlara örnek olur iyi çalışmalar.
-
@odtüsbky cevap gelecekmi acaba gelince paylassana Bu arada duyarliligin icin tesekkurler bir kisi daha alirlarsa listeye cok guzel olur
-
Kompozisyonu çok merak ediyorum
-
@paretowilfredo sınav hakkında daha bilgi bulunamadımı acaba
-
@fact0riel @paretowilfredo hiç geçmiş yıl sorusu yok acabaa?
-
Sınavın test olduğunu bilmek dışında, bodoslama gireceğiz.
-
@İNSAN Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Sınavın test olduğunu bilmek dışında, bodoslama gireceğiz.
Kısmetse olur
-
Sınav giriş belgelerini bu hafta almamız gerekiyor ama ankara dısından olanlar nasıl alacak bilen var mı