2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@moonlight bu sürecin 2. Yılında oluyor diye biliyorum atamadan önce yani
-
@conii doğrudur kardeşim
-
şubeyi arayan var mı arkadaşlar?
-
Sanırım yok, bugğn açıklanmayacak sanırım. En erken haftaya bekleyelim biz
-
Aradim cevap yok.
-
Beyler vergi dairesi müdür yardımcılığı sınavının mülakatı biteli yaklaşık üç hafta oldu ama hala açıklanmadı, oysa maliye kurum sınavları yazılısı dahil aynı gün açıklanırdı, benim tahminim şu anda değişik bi güvenlik soruşturması yapılıyodur, bi arada kriptolar çözülmeye başladı diye bi haber okuduydum, muhtemelen böyle biseyler vardır, ben de vergi dairesinde uzmanım ama bi düşünün müdür yardımcılığı bu kadar uzuyorsa bizim bu mülakat nezaman açıklanır? O yüzden bence yakın zamanda açıklanmaz, bu benim yorumum
-
Güvenlik soruşturmaları ile ilgili sayın bakan bi kaç ay önce yeni bir yönetim geliştirdiklerini 10 günde tamamladıklarını söylemişti bir konuşmasında. Ben soruşturmaların bittiğini düşünüyorum. Nihayetinde giren çoğu kişi hali hazırda memur. Memurlara zaten onlarca soruşturma yapıldı bu vakite kadar
-
Memur olmanin bir memur olarak avantaji oldugunu dusunmuyorum. Tekrardan sorusturma yapilmistir bence.
-
Arkadaşlar birşey soracağım Allah nasip ederse atanırsak 2 ay orda 3 ay burda baya bir göçebe hayatı var. Merak ettiğim konaklama için bakanlık yer ayarlıyor mu acaba?
-
@scotty demek istediğim sistemde bilgiler mevcuttur araştırması daha kolay olur. Yoksa tabiki araştırma olacaktır
-
@trlbtt Hakk-ı Aliniz var. Şahsi nazarla dermeyan olan bu yoruma bende katılıyorum. Kerameti katların ışıklarında aramak doğru değil zannımca. Benim duyumum Ocak bitmeden açıklanacağı yönünde. Ama hiç kimse Bakan Beyin ne ne zaman açıklamayı düşündüğünü bilemez. Yapılacak en doğru şey referans kanallarını zorlamak. Yeni referanslar bulmak. Bir şekilde Bakan Beye kendini kabul ettirmek olsa gerek.....
-
Yere batsın referansınız da referans kanallarınız da küçük bir ilçede yaşayan bir ailenin çocuğuyum tek bir referansım bile yok ama içimde sizin o referanslarınızdan çok daha büyük olan vatan sevgisi var elbet bir gün bizlerde hak ettiğimiz yere geleceğiz... Ne olmuş yani büyük adam olamadıysak hayallerimizi satmadık ya !
-
Arkadaşlar en erken haftaya açıklanacağı kanaatindeyim.
-
@mülkiamir Kardeşim o işleri ayarlıyorlar, kurumların misafirhanelerinde ya da otellerde makul fiyatlara konaklama imkanı oluyor.
-
şuanki süreçte referans kısmı, kefil olma anlamında önemlidir, bu kişiden zarar gelmez, yada istenilen yönde kanalize edilir vb duygu yaratması anlamında önemlidir, buna yoktur demek oldukça zor,
-
@2008 Heyhat! İnsan bu, su misali, kıvrım kıvrım akar ya, Bir yanda akan benim, öbür yanda Sakarya. Vatan millet Sakarya edebiyatı yapma. Kendini vatansever görüp diğerlerini karşı cephede konumlandırıyorsun. Ayıptıp. Allah'ın adaleti er yada geç tecelli eder. Küçük ilçe, vilayet yada metropol olsun farketmez. Herkes bu vatanın evladı...
-
@kuşçubaşı Evet dediğin gibi Allah'ın adaleti tecelli edecek o zaman işte dünya daha yaşanılır bir yer olacaktır hiç şüphem yok, sizinle tartışmayacağım foruma her yazdığınızda birileriyle tartışmayı başarıyorsunuz tebrik ederim.
-
@2008 İsabet olur. Zira tartışma cibiliyet meselesidir. ciddiyet gerektirir. Ben her daim müspet şeyler yazıyorum. Fikri mukabelede bulunma yerine idrakı mahalliden uzak bir tavır içinde yazıyorsun. Bende anadolunun ücra bir yerinden en az seninki kadar küçük bir ilçeden katılıyorum. Yıllarca kaymakamlık gibi içtimai mevkiler anadolu üniversite talebelerinden uzak tutuldu. Daha eleştirilecek çok şey var. Vesselam....
-
@kuşçubaşı buradaki yargınıza bir ekleme etmek isterim, siyasal mezunu olup bu mesleği icra edenler içinde de büyük oranda Anadolu'nun küçük yerlerinde, yada köylerinde yaşamış, büyümüş kişiler var, yargınız bunları da kapsaması açısında genişlesin istedim, elledim. zira bana bu mesleği aşılayan şuan ki vali, pamuk tarlasında yetişmiş bir köylü...
-
Küçük ya da büyük bir yerde yaşamak vatan sevgisinin hiçbir zaman bir faktörü değidir. Taşrada da metropollerde de ay yıldızlı al bayrak dalgalanıyor bu kutsal göreve 407 kişi de talip her ne olacak ise hayırlısı olur.