Ankara Data Akademi Hakkında Görüşler
-
Arkadaşlar Ankara Data Akademi'den hukuk derslerini almayı düşünüyorum sizce iyi bir dershane mi?
-
Ben geçen sene gitmiştim çok da soru çözmememe ragmen 30/4 yapmştım kamu hukukunda İlker hoca çok iyidir çok öz anlatır dersi
-
Geçen sene gitmiştim ben de. Kadro aynı desek yeridir. Öneririm. İlker hoca ve Serdar hoca efsanedir.
-
Kesinlikle gözün kapalı yazılmalısın. Hoca kadrosu çok iyi ama İlker hoca bir efsane kpss puanım 88 ve o hocalara minnettarım
-
@mhmt7 İlker hoca kim alanı ne?
-
@burcuburcu anayasa idare ve idarî yargı dersini ilker hoca veriyor
-
iyi dershane yoktur iyi öğrenci vardır. Makro akademiye gittim ve Türkiye derecesi elde ettim. Başka bir dershaneye gitseydim yine aynı sonucu alırdım. Youtube gibi bir kaynak varken, piyasada çok çeşitli kitaplar mevcutken öğrencinin biraz kendini biliyor olması ve azimli olması iyi sonuç almasına yetecektir diye düşünüyorum.
hocalar ve dershane bence başarı açısından tali unsurlardır. -
@jakojoko imzamı atarım.
-
Kamu hukukualanında(anayasa ve idare) İlker hoca vardır geçmişte idari yargı hakimliği sınavında Türkiye birincisi olduğu için iyi reklamı yapılmış ve kim bu İlker ya diye meraktan dersine girdiğim zaman gerçekten çok iyi ders anlattığını gördüğüm bir isimdir. Fakat ceza hukuku için bu sene Murat soylu denilen bir isim vardır dersleri mütemadiyen geyik,öğrencilere laf sokma, dersleri bir sonraki haftaya erteleme huyları yüzünden birkaç sene sonra iş bulamayacağını düşündüğüm isimdir. Özel hukuk için ise Erhan Güneş, Serkan, Recep gibi çok çok iyi hocalar vardır. Hukuk hocaları gerçekten çok iyidir fakat hukukta iyi hocaların tam tersi durumunu iktisatta yaşamaktadırlar aynı derece saçma, basit ,özensiz ders işleyişi vardır. O sebepten sadece hukuk içinse güzel bir adım atmış olursun ama genel Kpss ise themis, kuzey akademik veya başkent kariyerden başkası yalandır.
-
@jakojoko katılıyorum hocam her dershanede illaki yüksek alan ve düşük alan var. Mesela ben de pegeme gittim 90 üstü aldım ama aynı sınıfta 70 i geçemeyen de vardır. Şimdi kime bakarak iyi ya da kötü dershane diyebiliriz ki ? Hocalar önemli evet ama bir kere anlatıp geçiyorlar daha sonra öğrenci kitaplarıyla başbaşa kalıyor. Anlatista çok iyi olsa ve çok iyi anlasa bile 1 ay sonra unutmuş olacak.
-
@keynesinabv Murat soyludan icra iflas Dersi aldım. Laf sokmalarını da geçtim. Derste “mütemadiyen her sınıfta” kavga ettiği öğrencinin ailesine kadar laf etme cüretinde bulunan seviyesi yerlerde olan bir hocadan ders almamak daha iyidir Hocam. Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Önümüzdeki yıllarda iş bulması bu gidişle hayli zor olacak
-
@genclerbirlikli evet hocam kesinlikle öyle. bu süreci başarı ile yönetmiş ve 90 üstünde bir puan yakalamış arkadaşlarıma bakıyorum, hepsi farklı farklı dershanelere gitmişler. ama hepimizin ortak özelliği kendimizi tam anlamıyla sürece adapte etmiş olmak, sosyal hayattan kendimizi gerektiği kadar dışlamayı bilmek ve benim nacizane fikrim gerçekten öğrenmek için çalışmak bu sürecin en büyük kilidinin anahtarı. Umarım sürece başlayacak arkadaşlar dershane isimlerinden ve hoca isimlerinden evvel kendileriyle ilgili bir çıkarımda bulunurlar ve ona göre çalışmalarını çizerler. Piyasa tamamen şarlatanlarla dolu.
-
Murat soyludan ders alıp beğenen bir ben varım heralde
-
@keynesinabv İktisat'ta hangi hocalardan memnun değildiniz
-
@dellafeu Emre hoca,Mesut hoca ve Emrah hoca. Birbirinden beter. Bu işte Ahmet Demirel ve Erol Bulut en iyileri.
-
hukukta kadro gerçekten iyi. Erhan güneş muazzam anlatır sonra İlker hoca,Recep hoca hepsi çok iyi hocalardır