2018 İdari Yargı Sınavı
-
@alchemis tarih gerçekten rekor sende olabilir. tarihi severek merak ederek bir adım atarsanız inanın o size 10 adım atar..
-
@alchemist hocam 2 yıldır kpss ye hazırlanıyorum. Yeterince temel oluşturduğumu düşünüyorum. Üstüne biraz daha koyarsam daha iyi şeyler yapabilirim. Özel hukuklara konu anlatımından çalışıp justiceden ilerlemeyi düşünüyorum. Çıkmış sorular için ise Konsensustan ilerleyeceğim. Gky kısmında tarih için kpss başlamıştım ordan hallederim. Vergi için ayrı çalışma yapmayı düşünüyorum.Yorumlarınız için teşekkürler.
-
Herkesin ilgi alanı başka. Ben de medeniden yaptım en çok yanlışı ama benim hatam mirası yalapşap okumaktı. Vergi 2 yanlış geldi bende de. Külfet, insanilik ve bir soru daha doğru yapıp sonra değiştirdim
-
@antimülakat Hocam duyum güçlü müdür
-
@mehmetfatih oyle olacagini umut ediyorum hocam.
-
@mr-aday miras hukuku sorulari zordu hakkaten. Geriye donup dogrulari degistirip yanlis yapmakta dram..
-
@okahraman07 hocam o resimdeki kişi sensen eğer ceketini koysan.........
-
@mehmetfatih hocam Estağfurullah. Yanından bile geçemeyiz.
-
@slutskyy ALLAH kolaylık versin hocam yoğun bir tempodan geçtiğin belli...kazandıran kaynaklar sorusu çok iddialı olmuş...kazandıran kaynak yoktur kazanacak çelik gibi irade vardır diyerek yine iddialı bir cevap vereyim hocam...
-
@okahraman07 destur
-
Vergi hukuku ve tvs için matrah soru bankasını kullanın(basımı yok pdf vs bulabilirseniz iyi olur bir de güncel değişikliklere) ve 213 sayılı vuku ezberleyin 14 sorunun 7 tanesi direk kanun metninden geliyor.Konu için nurettin bilicinin güncel baskıları faydalı olur.
Tarihin için ismail adıgüzel hocanın tarihin pusulası konu kitabına çalışın 12 de min 10 yaptırır son adli de yine 12 de 11 yakaladı.Ben hep ondan çalıştım tarih fulldü hep.
-
@aslan-reyiz Ben ramazan yetgin hocanın videolarını izledim 12-10 geldi
-
@mr-aday, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz Ben ramazan yetgin hocanın videolarını izledim 12-10 geldi
Rambo da iyidir
-
@mehmetfatih Hocam hamdolsun o Çelik irade KPSS de bana derece yaptırdı. Ayni gücü rabbim bahşederse idari hakimlik için de çalışmaya talibim. Kazandıran kaynaktan kastım da kazananların çalıştığı kitaplar olacaktı
-
Günaydın arkadaşlar, hayrına şu görev uyuşmazlığını yazabilir mi?Kaç yerden baktım ama muhakkak karışıyor...İyuk da benim nefretim:)
-
@slutskyy başarılarınızın devamını diliyorum hocam...yalnız ben size derece yapamazsınız demedim sadece kaynakların bu kadar önemli olmadığını söylemek istemiştim...
-
@mehmetfatih Hocam kaynaklar çok çok önemli. Doğru çalışmayı doğru kaynakla yapamadığınız zaman ne kadar çalışsanız boş.
-
@slutskyy önemliydi hocam şimdi değil.. son 2 senedir direk kanundan geliyor sorular.. olay örgüsü falan yok.. 3 öncül veriyor hangisi dogrudur/ yanlıştır. yani yorum istemediği için kitapların albenisi azaldı..
-
@mehmetfatih Son idari yargıda kanun ile yapılamayacak soru sayısı 5 i geçmez.
-
@kulfet, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Günaydın arkadaşlar, hayrına şu görev uyuşmazlığını yazabilir mi?Kaç yerden baktım ama muhakkak karışıyor...İyuk da benim nefretim:)
Düzeltme:An itibariyle gerek kalmadı:)