''2017'de daha az personel alınacak'' açıklaması.
-
'''Devletin tasarruf tedbirlerini açıklayan Maliye Bakanı Naci Ağbal, kamu personel alımında da kısıntıya gidileceğini belirtti.
NTV'de açıklamalarda bulunan Ağbal, devletin 2017 yılında kira giderlerinden kırtasiye giderlerine kadar her alanda tasarrufa gideceğini belirtti.
Ağbal ayrıca "2017 yılında, 2016'ya göre daha az sayıda kamuya personel alacağız. Bunu da bütçe görüşmeleri sırasında Mecliste açıklayacağım" dedi.''' Şeklinde olan ve beni oldukça geren açıklama. -
.....................
-
Bu doğru mu ki? Sadece burada buldum o haberi? https://www.google.com.tr/amp/m.memurhaber.com/amp/naci-agbaldan-flas-memur-alimlariyla-ilgili-aciklama-1720458h.htm
-
@atanayımyeter kendisinin insanları vermeyen herhangi bir açıklaması yok zaten , her konuda fikir sahibi masallah
-
İibf yi etkilemez zaten yılda kaç kişi alıyorlar. Bütçeye çok yük durumda değiliz. Ayrıca kayıt dışı ekonomiyle mücadele edip kamu gelirlerinin artmasına çok önem veren bir bakanın özellikle guy,vmy gibi alımları azaltacağını düşünmüyorum.
-
Ben de 2017 a grubuna çalışmak istiyorum ama bu gelişmelere kulak tıkayıp konsantre olmak ayrı bir iş
-
@Fabrizio b grubu 60 bin , a grubu zaten bu açıklamayla ilgili değil ama malliye alımları bunun yüzünden tıkandı
-
2014'de hazırlanmaya başladığımda herkes alımlardan şikayetçiydi. 2015'de ise "2014'de ne güzel ilanlar geliyordu" diyorlardı. 2016'ya geldik 2015'e özlem duyulmaya başlandı. Muhtemelen 2017'de de 2016 özlemle ile anılacak.
-
@Persephone Valla 2016 da özlem duyulacak bir alım olmadı malesef.
-
@abdullahyzici ben de aynı şeyi anlatmaya çalışıyorum zaten.
-
@Persephone b grubu alımlar açısında 2017 hızlı başladı , a grubunda sıkıntılar var bakalım neler getirecek göreceğiz .