Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
Mülakat tarihleri belli olmadı henüz değil mi? Bilgisi olan var mı?
-
2 ay olmus arkadaşlar yok mu gelişme icimizden bi temsilciyi teftis kurulu ile gorusturelim
-
@shady1 henüz güvenlik soruşturması sonuçları gelmemiş gelince ona göre ilan yapılacak dedi sonrası hakkındada bilgi vermedi
-
@bcd peki hocam teşekkürler
-
Beylikduzu belediyesi alimi sonuclanmis. Bizim ilan onlardan bir ay once gelmis halbuki. Bizim sorusturmalar bitmemis midir hala arkadaşlar.? Hangi ilana basvursam geç sonuçlaniyor bendeki şanssızlıga bakin
-
Eskilerden kimse kalmadi mi
-
@shady1 kardeşim aynı talihsizliği yaşıyoruz özellikle bu yıl birçok kurum sınavını geçtik ama sevinemiyoruz hem süreç çok uzuyor hemde çok fazla kişi mülakata kalacak şekilde kpss den daha alt düzeyde sınavlar yapılıyor haziranda girdiğimiz sınavın aralıkta mülakatına giriyoruz olumsuz sonuçlanırsa maalesef geri dönüşte yok
-
@bcd dostum bi sıkıntı varsa butun ilanlarin ayni sıkıntıyı yasamasi lazim. Ama bazi ilanlar daha cabuk sonuclaniyor, bazılarının sureci hala sürüyor. Kurumlarin keyfiyetiyle ilgili heralde artik bu baska aciklama bulamıyorum. Bi de nedense hep bizim başvurduklarımiz sıkıntılı. Mulakata kalma konusunda kurumlarda da hata var cunku mevzuatlarinda sınırlama yok. Yazili sinavi, atama yapilacak kadronun 4kati kazanir dese sorun cozulur aslinda. Hem kendileri ugrasmazlar hem de fazla sayida aday umit baglamaz. Burda mesela 40 kisi mulakata girecek alinacak kisi 4 resmen 10 kati giriyor. 70 alan da giriyo 85alan da.
-
@shady1 bu meslek için mülakatı kazananlar açısından işe hemen başlanacaksa daha iyi de olabilir kardeşim çünkü güvenlik sorusturması resmi olarak yapılıyor belki mülakattan sonra atamalarda hemen yapılır.tabi yine orasıda mülakatın adil yapılmasına göre değişicektir hakeden kazanır inşallah bix iyiniyetli düşünelim
-
Mülakatlar başliyo sanirim. Tebligat alan var mi arkadaslar
-
Nasıl olacak mülakat
-
Mesaj gelmiş pazartesi başka hangi gunler giren var ,girmeyecek olan varmi
-
@bcd benim de pazartesi
-
@shady1 bazi mülakatlar sonuçlanırsa yüksek puanlılar aradan çekilir diye düşünüyorum dostum inşallah oyle olur
-
Benimde pazartesi
-
@bcd aynen dostum sgk vmy aciklansa iyi olcak
-
Mülakati 5inden farkli bi gunde olan var mi ? acil bana bu bilgi lazim arkadaşlar
-
@shady1 bu mülakata girecek olanların önemli bir kısmı sanırım bu foruma çok sık girmiyor kardeş.hayırdır?
-
@bcd burda bi sen bi ben variz dostum baska mulakat çikti ya . Malesef ikisinden birini seçmek zorunda kalcam. Aylardir şu mülakati yapmadılar yapmadılar varya şaka gibi ya .
-
@shady1 belediyeyi ara sen en iyisi hocam