Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müfettiş Yardımcısı Alım ilanı
-
Fox tv whatsap hattına da yuklenelim ana haberde yer veriyorlar biraz mesaj atmamiz lazim @Shady1 @bjk @frustration @berkzegem @hayallervmy
-
@halipür-meral yAzdım ben .. memurlar.nete de yAzdım
-
Bukadar insan kpss puanına göre sınava giriyor sonra kendi yaptıkları sınava giyor geçiyor üstüne ölçücü olmayan mülakat yapıyrsunuz. ve adayları yeterli bulmuyorsunuz. insanlara bir açıklama yapma ihtiyacını bile çok görüyorsunuz. Bizim idarelerimiz artık bu kendini hep haklı gören umursamaz tavırlarından vazgeçmeli.Hiçbiri kendi yaptığı kurum sınavını sorgulamıyor. Hiçbiri kendi mülakat komisyonunun yetersizliğini sorgulamıyor. Hep masraf yapması gereken hep çekiliş yapar gibi mülakatlara maruz kalan biz İİBF liler. Sınav sonucumu öğrenmek için bile para isteyen kurumlar gördükten sonra şaşırmıyorum artık bunlara
-
Sonuç alabilme ihtimalimiz var ki
-
@11111 denemeyen baştan kaybetmiştir..
-
Başvuru yapan veya dava acan var mı?
-
@börüü ben basvuru yaptım
-
Süreçle alakam yok ama cidden çok üzücü. Allah sabır versin sürecin içinde olanlara. Kesinlikle işin peşini bırakmayın. Biz işsiz gençleriz, gözümüzün nurundan verip ders çalışıyoruz gece gündüz. Sınavlara girebilmek için ulaşım için para ödüyoruz. Çoğumuzun ailesininde durumu ahım şahım değil. Gerekirse foruma yeni bir başlık açıp destek isteyin. Ortak bir metin varsa biz de cimer, bimere yazalım size destek için. Ya da twitterdan etkinlik düzenleyin.
-
Pazartesi itibariyle başvuru yapıyorum ben de akabinde dava yoluna gideceğim.
-
@shady1 nerelere başvurunuz acaba yol göstermesi açısından soruyorum ben de başvuracağım
-
@börüü bimer , cimer, kdk , kamu görevlileri etik kurulu
idari yargi dava yolu -
@shady1 şu an sadece dava açmadım diğer hepsini yaptım ancak ombudsmana başvurmadan önce idareye başvuru yapmamız lazım idareye toplu şekilde başvuru yapalım derim ben
-
Bende bimere kamu denetciligi kuruma başvurduğu belirtmek isterim.
Hak talep edilmeyip hak arandığı zaman ulaşılabilir. Birseyler değişir mi belki değişmeyecek ama bundan sonraki durumlarda en azindan keyfi davranmayacaklardir. -
Ben de bimer cimer başvurdum kdk ya da başvurdum orda idareye önce yazılı başvuru yaptınız mı kutucuğu vardı hayır dedim değerlendirmeye alınır mı bilmiyorum bu yüzden.
-
@tertip alinir hocam. Ama süreç biraz uzar. Onlar belediye ye yazi yazar konu ile ilgili
-
Konuya ekşisözlük'te de yardımcı oldular arkadaşlar...
https:// eksisozluk. com/gaziantep-belediyesinin-keyfen-sinav-iptal-etmesi--5583076
-
bimerde ve cimerde şikayet oluşturdum ben de . şimdilik bi kaç kişi hareket ediyor gibiyiz
-
Dostlar olayın takipçisiyiz. Allah'ın izniyle keyfen verilmiş bu kararı iptal edeceğiz.
-
Bimerden veya her hangi bi yerden dönüş olan var mı yada Bimere başvurup başvurunun şuan hangi aşamada olduğunu takip eden ?
-
@11111 benim CİMER'e şikayetim değerlendirilmek üzere Gaziantep Valiliği'ne gönderilmiş