2018 Guy Alımı
-
Kıymetli kardeşlerim
Perşembe anket sonlanacak
25/30ocakta metin hazırlacak31ocakta Cimer etkinliği başlayacak.
Twitter gibi iibfli için süre sıkıntısı yok31Ocaktan sonra insanlar
İlanın gelmediği HER GÜN
GİBten çıkıp imzalanmayan HER HAFTA
Duyumların ertelendiği HER AY
ETKİNLİĞE DOĞAL OLARAK YÜKLENECEK"Ne olur etkinlik düzenleyin" demeyecek
"Bir mektupta halamdan atacağım" diyeceksinizAtama değil sınav isteyeceğiz
Allah destek olandan razıdır. -
Kıymetli kardeşlerim
Perşembe anket sonlanacak
25/30ocakta metin hazırlanacak31ocakta Cimer etkinliği başlayacak.
Twitter gibi iibfli için süre sıkıntısı yok31Ocaktan sonra insanlar
İlanın gelmediği HER GÜN
GİBten çıkıp imzalanmayan HER HAFTA
Duyumların ertelendiği HER AY
ETKİNLİĞE DOĞAL OLARAK YÜKLENECEK"Ne olur etkinlik düzenleyin" demeyecek
"Bir mektupta halamdan atacağım" diyeceksinizAtama değil sınav isteyeceğiz
Allah destek olandan razıdır.Birbirine yakın giden iki seçenek var!!!
Fark açılmazsa çoğulcu davranacağız -
Arkadaşlar yarın saat 11 de naci ağbal anadolu ajansının konuğu olup gündeme ilişkin soruları yanıtlayacakmış acaba diyorum hani bi umut bizim ilanlada ilgili bir açıklama yaparmı sizce ?
-
Editör masanın sunucusu kimse ona guy ne zaman gelir diye sordurmamız lazım.
-
@lamıcimiyok Bence çok önemli bir haber bu hangi kanalda nerde hocam Twitter adreslerini bulalım mail atalım
-
@rybczynski2 kanalda yayınlanmıyor galiba. Aa ya mail attım ama cevap gelmedi. Soru sorabiliyormuyuz diye sordum
-
-
Muhabir merve özlem çakır
-
@baybilgilisss bu söylenti doğru çıkacak gibi sayfanın ilk mesajında yazan tarihte gelecek ilan
-
Arkadaşlar eğer naci ağbal yarın bir yere davetliyse tüm herkes seferber olsun o muhabir arkada ulaşıp derdimizi dillendirelim. Twitter mail ne varsa haydi arkadaşlar
-
Şuan bunun için çalışalım gerçekten yarın bakana bu soruyu sorduralım Anadolu ajansı ve editöre mesaj yazalım
-
https://twitter.com/anadoluajansi Canlı yayın yok sanırım linkten anlık takip olacakmış.Önemli fırsat en azından bakanın ağzından olumlu birşeyler çıkarsa moral,motivasyon olur.Bir daha yakalayamayız
-
@fernando-reges hocam yarın Twitterdan yazalım bakana sorulur en azından canlı olmasına gerek yok 50 kişi bile yazsa kesin sorulur bu soru
-
@walrass06 çoğu kişi yazmış oraya bizde yazalım
-
Program yarın 11 de bu arada şimdiden sorular sormaya başlayalım sorunumuz belli zaten
-
@walrass06 Muhabirin adresi bulamadım buraya atıp üzerime düşeni yerine getireceğim.Bulan olursa oraya da atalım.Hocam spikerin çok talep ve soru var sayın bakanım demesi isterim şahsen.
-
Yarın twit atmayı unutmayın bellimi olur belki bakan bey bir şeyler açıklar..
-
@fernando-reges hocam muhabirin adresini bende bulamadım twiti anadolu ajansına atıcaz artik
-
Arkadaşlar şimdiden başlıyalım atmaya. Salmak yok sabaha kadar atalım. Sunucu arkadaşın ismine ulaşabilen varsa onada yazalım heryerden heryerden
-
Twitter da şuan herkes yazmaya başladı hadi arkadaşlar elden ele eşinize dostunuza söyleyin onlarda yazsın